Hirdetés

Gamemania és Premium Games - Új játéksorozatok Magyarországon

|

Márciusban több új, kedvezményes árú játéksorozat jelenik meg a hazai üzletek polcain

Hirdetés

Nem olcsó mulatság, ha valakinek a videojáték a hobbija, ezt aláírom. Ezért mindig érdemes a legjobb ajánlatokat keresni, hogy a kecske is jóllakjon és a káposztából is maradjon valamennyi.

Jó hírünk van azoknak, akik többnyire nem engedhetik meg maguknak a legújabb játékok megvásárlását, ugyanakkor szívesen elnézegetnék pár korábbi világsiker dobozát otthon a polcon és magát a játékot a monitoron. Elsősorban nekik, de minden más játékszerető embernek is szól a március közepétől induló Gamemania sorozat, amiben a közelmúlt játékait egységesített kiadásban és kedvező, 2490Ft-os áron vihetjük haza. A jobbnál-jobb címek nagy részének egyik közös tulajdonsága, hogy idén kapott, ill. fog kapni folytatást, így aki a teljes történetre vágyik, annak ez egy halmozottan előnyös ajánlat. A felhozatalból:

Commandos Ultimate Anthology
Juiced 2
Warhammer 40,000 Dark Crusade
Warhammer 40,000 Dawn of War
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Supreme Commander
Bioshock
Civilization III Gold
Civilization IV
Elder Scrolls IV: Oblivion
GTA Trilogy
GTA Vice City
Mafia
Max Payne Anthology
Prey
Sid Meier's Railroads! & Train Livery Pack
Stronghold 2 Deluxe
Fallout Collection

A másik kedvezményes árú sorozat a Premium Games, akire várni sem kell, hiszen már a boltok polcain figyel. Az exkluzív csomagolás mögött szintén minőségi játékok sorakoznak, melyek egységes ára 4990 Ft. A lista:

Civilization IV Complete
Civilization IV: Colonization
Fallout 3
GTA San Andreas
Warhammer Dawn of War 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)