Hirdetés

Games Done Quick 2017 - vasárnap indul a nyári futam

|

A GDQ az egyik legnagyobb rendszeres esemény a Twitchen, amit most is érdemes lesz figyelni.

Hirdetés

A félévenként megtartott rendezvény gyakorlatilag egy speedrun maraton, ahol egy hét alatt egy halom játékon futnak végig a műfaj legjobbjai. Ezúttal is egy nemes célért gyűjtenek a szervezők: a mostani alkalomból befolyt adományok a Doctors Without Borders alapítványnak megy majd.

Ez a szervezet képzett egészségügyi szakembereket küld ki a világ fejlődő országaiba, hogy ott mindent megtegyenek a betegségben szenvedőkért. A Games Done Quick 2011-es indulása óta már több mint 10 millió dollárt szedett össze hasonló alapítványoknak. A legutóbbi alkalmakon már bőven túllépték az 1 milliós határt.

Nem is csoda, hiszen a jó ügyért egy nagyon szórakoztató programot raknak össze a srácok minden eseménynél. Ezúttal is számtalan izgalmas játék kerül terítékre, mint például:

Halo: Combat Evolved (Legendary nehézség) - július 2. 21:10

Castlevania: Symphony of the Night - július 3. 5:21

Okami HD - július 3. 7:29

Mirror's Edge - július 4. 1:52

I Am Bread - július 4. 14:54

Pokemon HeartGold/SoulSilver - július 4. 22:37

Super Meat Boy - július 5. 4:53

The Legend of Zelda: A Link to the Past - július 7. 5:18

Kingdom Hearts II Final Mix - július 7. 18:27

Ezek mellett még rengeteg játékot fognak speedrunban teljesíteni. A teljes beosztást helyi időre alakítva megtaláljátok a hivatalos oldalon. Az adást a Games Done Quick Twitch csatornán követhetitek majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)