Hirdetés

Rendelj a teljes csapatodnak GameStar magazint és az ár negyedét elengedjük!

|

A januári GameStar teljes játékával négyen az igazi együtt játszani, erre pedig most van számotokra egy kedvezményes ajánlatunk.

Hirdetés

Már elbüszkélkedtünk vele, hogy az idei első teljes játékunk egy kifejezetten élvezetes cím, a Warhammer: The End Times - Vermintide lett, ami az inspirációt nyújtó Left 4 Deadhez hasonlóan négyfős csapatban az igazi. Ha a patkányirtásba a haverokkal együtt vágnátok bele, érdemes együtt megvenni mind a négy, ehhez szükséges magazint, ugyanis egy különleges ajánlattal készültünk nektek.

Hirdetés

Ha négyes csomagban csaptok le a 2018. januári GameStar magazinra, a szokásos 1 995 Ft-os ár helyett 1 500 Ft-ért vihetitek el a legújabb lapszám példányait, ami összesen 6 000 Ft-os végösszeget jelent, legalábbis ha a szerkesztőségben veszitek át az újságokat. Természetesen van lehetőségetek házhoz szállítást is kérni, ekkor viszont a postaköltséggel megnövekedik a csomag ára. Persze nem csak a négy Vermintide-kód miatt érdemes lecsapni a januári lapszámra, hiszen ebben a PlayerUnknown's Battlegrounds mellett számos más játék és DLC tesztjét, 2017-es visszatekintőnket, 2018 legérdekesebbnek érkező játékainak seregszemléjét és rengeteg más érdekességet és kisebb-nagyobb ajándékot találtok, ezeket itt részleteztük nemrég. Ha szeretnétek lecsapni a csomagra, azt itt tehetitek meg. Jó olvasást és patkányirtást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)