Hirdetés

GameStar előfizetői hűségakció - A nyertesek

|

Megvannak a nagyszabású GameStar előfizetői hűségakciónk nyertesei! Ötvenegy szerencsés olvasó kapja most meg a magáét!

Hirdetés

Ismét jó hírrel szolgálhatunk a nagyérdemű GameStar communitynek! Napra pontosan egy hónappal ezelőtt nagyszabású előfizetői hűségakciót hirdettünk, amelyen azon kedves olvasóink vehettek részt, akik április hónapban (még vagy már) aktív előfizetői voltak Magyarország legnagyobb játékmagazinjának. Bosszankodásra tehát akkor van ok, ha az áprilisi számot a postás hozta, de ennek ellenére nem kaptunk tőled egy címmel, névvel, és egy helyes megfejtéssel megfogalmazott e-mailt. Semmi baj, majd legközelebb! :) S most jöjjön azoknak a névsora, akik élve a lehetőséggel bekerültek a kalapba, és kis szerencsével nyertesként kerültek ki a sorsolásból.

A főnyereményt, tehát a villámgyors GAINWARD Bliss 9800 GTX+ 512 MB videókártyát egy végtelenül szimpatikus fiatalember, Hotz Richárd vehette át tőlünk személyesen, amihez grátiszként egy baráti ölellés is dukált. 

A Legjobb Választás játékszoftvert nyert olvasók mosolyát sajnos nem tudjuk most megmutatni, bár nagyon szeretnénk. Helyette kihirdetjük az ötven nyertes hosszú névsorát, és szívből gratulálunk mindenkinek.

Legjobb Választás játékszoftvert nyert:

Bobrovniczki Róbert
Pető Róbert
Ajmal-Papp Csilla
Aknay Elemér
Bakonszegi Ádám
Barabás Ilona
Barta Zoltán
Bencsik Béla
Boldog Jánosné
Bordás József,
Dócs Kristóf Márk
Fabók Ferenc
Gábor Miklós
Gábor Rudolf
Gál Olivér
Hajnali Krisztián
Hamvas Péter
Hegedűs Ferenc
Hevesi János
Horváth Tamás
ifj. Böcskei János
Kinorányi János
Koczka Balázs
Koczor Sándor
Kollár Tamás
Kormos Gábor
Kovács László
Kovacsics Norbert
Kökényesi Attila
Krnács Viktor
Kuritár György
Kuszák Attila
Matula Zoltán
Miskolci Gábor
Molnár Gyula
Nagy Tamás
Németh Gyula
Oláh Ildikó
Répási Gergő
Révész Nándor
Sári Balázs
Schleckmann Tibor
Sebestyén János
Szentes Dániel
Szokol Sándor
Tóth Pál
Varga Gábor
Végh Rudolf
Virág Attila
Visontai János

A játékok kézbesítése várhatóan már a héten megtörténik. Végül a Mercury Magyarország Kft-nek és a CD Projektnek is megköszönjük, hogy felajánlásaikkal hozzájárultak hűségakciónkhoz. Köszönet érte, és gratulálunk még egyszer mindenkinek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)