Hirdetés

GameStar Évértékelő 2011: ahogy HP látta

|

Az online tartalmakért felelős vezírünk a rá jellemző humorral írta meg értékelőjét. Fogadjátok szeretettel!

Hirdetés

Ez valahogy úgy illik, hogy be is mutatkozom, elvégre új fiúként vagyok a csapatban, a zuhanyzóban még nekem ejtik le a szappant, az ebédlőben napi szinten küzdök meg Chavával, mazur pedig állandóan belém köt az udvaron (néha meg is ver) - mert gyűlöli, ha gyúrás közben zavarják - RG. Egyébként pedig az online tartalomért felelek, igyekszem összefogni a csapatot, vinni a GameStar zászlaját a legkeményebb fronton. Alapvetően újságíró lennék (nem csak gamer fajta), páran talán még a GamePro magazinból is emlékezhettek rám (a tekés srác, bizony), szabadidőmben pedig zenélek, ami számomra valódi szenvedély.

- Mi volt a legnagyobb 2011-es csalódásod?
Sokan köveznek majd meg, de a Gears of War 3-at nagyon vártam, és nem adott akkora élményt, mint az első két rész. Nekem kicsit futószalag érzésem volt, mentem előre, de nem nagyon érdekelt, hogy mi lesz a folytatás, belefásultam az egészbe. Nincs mentségem, nincs komolyabb indokom (mert nehéz is belekötni), de számomra egy közepes élmény volt, amolyan lélektelen lötyögés. Ettől még el kell ismerni az érdemeit, de köszönöm, ennyi.

- Mi volt a legjobb 2011-es élményed?
Olcsó kis nyalásnak tűnik, de számomra most tényleg az a legnagyobb élmény, hogy itt dolgozhatok. A srácok nagy részét régről ismerem persze, de a közös munka nemesít, vannak terveink, lelkesek vagyunk, recegünk, szeretnénk nektek minél színesebb és érdekesebb tartalmat elhozni 2012-ben is. Mazurral is sokat elmélkedünk arról, hogy a print GameStar és az online felület hogyan tud minél sikeresebben együttműködni, kialakítani egy gamer lifestyle tartalom mentén mozgó bázist, ahol mindenki jól érezheti magát - casual és hardcore arcok egyaránt. Közben meg az is jó, ha senki sem veszi magát annyira komolyan, elvégre mégiscsak játékosok vagyunk, a szó magában hordozza a mélyebb jelentést...

- Mi volt a legrosszabb (legkellemetlenebb) GSO-s élményed?
Még nekem nem volt ilyen, bár egyszer gyomorrontásom volt az irodában, de az nem a GSO hibája (mert senki sem dézsmálhatja büntetlenül a hűtőt - RG).


- Mi volt a legjobb GSO-s élményed?
Az idei PlayIT-en szerencsétlenkedtem valamit, amikor az egyik kedves olvasó odajött, és a zenekaromról kérdezett, elmondta, hogy szereti a zenénket. Nyilván nagyon jól esett, hízott a májam (nem a piától, tényleg büszke voltam), köszönöm neki ezt az érzést.

- Melyik szerinted az év legrosszabb játéka?

Én nyíltan vállalom, hogy rajongok a casual játékokért, de nagyon vártam már, hogy legyen Kinectre egy komolyabb próbálkozás is. A Rise of Nightmares ezért kiemelt helyen volt, nagyon nagyot csalódtam benne. Az ötlet szerintem ütős, de a megvalósítás, a hangulat pont olyan, mintha mély lélektani drámát próbálnál előadatni a Jóban Rosszban stábjával. Én még mindig reménykedem benne, hogy a Kinect egyszer nem csak házibuli kellék lesz, de álmodozó típus vagyok, lehet hagyni ennyiben.


- Melyik az év legjobb játéka?
Gyu szeretni fog ezért, nálam az NBA 2k12 vitte az igazi játék-élményt. Most éppen Skyrim fut egész nap (mert végre van egy kis időm), nyilván minden tekintetben lenyűgöző (bár nekem azért az Oblivion kicsit jobban bejött), de még egy tucat nagyon nagy címet felsorolhatnék még ebből az évből. Mivel sokat lógok Xbox Live-on, ezért mindenképpen meg kell említenem a Dungeon Defenders-t is, nagyon ütős játék, csak ajánlani tudom mindenkinek.

- Ha van, akkor ki/kik a kedvenc kommentelői(d) a GSO-n?
Rövid fohász után a világbékére innék, de ha feltétlenül ki kell emelnem valakit, akkor ikal az, akivel szeretnék vitatkozni, mert vele érdemes lenne. Még ha nem is értünk egyet, akkor is érvel, kifejti az álláspontját, nem keménykedik feleslegesen. Az ilyen olvasót pedig tisztelni kell.

- Mit vársz 2012-től?
Rengeteg dolog van, amit sejteni lehet, én pont ennek az ellenkezőjét remélem. Azt szeretném, ha kicsit megnyugodta a világ, ha végre lehetne nyugisabban élni, dolgozni (ebben a sorrendben). Remélem, a játékipar sem roggyan meg, sok címet várok nagyon jövőre is, és persze a következő generációs konzolok gondolata is bizsergeti a fantáziámat. Egy év múlva szeretnék megint itt egy évértékelőt írni, szeretném, ha ti olvasnátok. Ezzel elmondtam mindent. Boldog Új Évet kívánok Nektek!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)