Hirdetés

GameStar Hype 2012.03.19.

|

Ma aDaM hírez: Prometheus, World of Warcraft: Mists of Pandaria, ASUS nyereményjáték, Wing Commander, Microsoft cáfolat, Walking Dead, Guild Wars 2 bétateszt, Mass Effect FPS.

Hirdetés

A mai hype tartalma: a Ridley Scott-féle Prometheus új trailere, lejárt a World of Warcraft: Mists of Pandaria embargója, így máris megmutatjuk nektek, GameStar Facebook játék egy ASUS videókártyáért, az Electronic Arts megengedte az új, indie fejlesztésű Wing Commandert, nem lesz ez évben Xbox 720, alias Durango, A Walking Dead sorozatból játék készül, Guild Wars 2 béták érkeznek, és Assassin's Creed nyereményjáték is indul, sőt az elkaszált Mass Effect FPS alapjaira épül a Mass Effect multi, Itt az SW: TOR játék nyertese, megújult az Electrose, az egyik testvéroldalunk - nézzétek meg! 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)