Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az égiek a kegyeikbe fogadtak minket, ezért jobbára abban gyönyörködünk, milyen szép árnyékot vetünk a napon. Néhányan azonban ilyenkor is játszanak, noha nem mindannyian szórakozásból.

Hirdetés



Sophiaso - A Remember Me preview verzióját tesztelem, emellett, ha lesz még rá időm (de nem lesz), akkor a Tomb Raider és a Bioshock: Infinite maxolgatása van terítéken. De mivel pár órája született az unokahúgom, lehet, hogy nem lesz ebből játék ezen a hétvégén :)



Chavalier - Pacával nekiveselkedtünk egy Star Trek: The Video Game végigjátszásnak, míg pár méterre tőlünk Duncan fejest ugrott a moszkvai metróalagutak vájataiba a Metro Last: Light keretében. Természetesen cikk lesz mindkettőből.

Paca - A Chava-Paca co-op duó (bejegyzés alatt) ismét összeállt, hogy az Army of Two: The Devil's Cartel után a Star Trek: The Video Game-et is együtt tesztelje, így a szombatot Spock bőrébe bújva töltöttem. Mára BioShockozás van tervben, mert még mindig nem értem a végére. Ja, és cikket is írok, sokat, jót.



Gyu - Elképesztő dolog történt, ugyanis a support segített és működik a Victoria II, így a hétvégi program java részt a Victoria II: Heart of Darkness és a nyílt bétán levő Neverwinter körül forog majd. S mivel valószínűleg 6 dollárt rá fogok szánni az Indiegala Mass Effect II bundlera, abban van néhány érdekes cím a Mass Effect II mellett (Shank, Gimball, Shadowgrounds, Zombie Driver, stb...) így azokat is jól kipróbálom majd. A héten kipróbáltam a Dragon's Prophetet és képzeljétek, a stressz teszt ellenére tetszett!



RG - A hétvége megint sokkal rövidebb, mint amibe beleférne egy kis játék, de ha lesz idő, akkor Dead Island: Riptide (avagy Didizland).



Nightwolf - Most picike szabadidő jut a játékokra, de mindenképpen futok pár métert a Guild Wars 2-ben és azért csak pár 100 centimétert, hogy kilométereket gyalogolhassak a Don't Starve nevezetű csodában. A héten jelent meg végre, és én mondom nektek emberek, ez valami veszett módon odakarmol. Szó szerint kelek-fekszem, élek-halok benne! Aki már tolta vele, azok tudják miről beszélek, akik meg még nem, azoknak csak annyit, hogy winter is coming! Ezt jól jegyezzétek meg...



Dudu - Sajnos az új Star Trek játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, úgyhogy a sci-fi vonalon továbbhaladva beizzítom inkább a Star Wars: The Force Unleashed első részét. A fénykard amúgy is közelebb áll hozzám, mint a fézer, Starkiller-rel rohamosztagosokat ritkítani pedig igazi móka. Mondjuk az is igaz, hogy mostanság jelent meg a Max Payne 3 magyarítás, azt is le kéne tesztelni...



Hunter - Miután túltettem magam a Bioshock: Infinite mind blowing végkifejletén valami lazábbra vágytam, így beszereztem iOS-re a Star Wars Pinball mindhárom asztalát. És emberek, ez csodálatos. Sosem voltam egy nagy flipper zsonglőr, de ennek a három asztalnak a hangulata olyannyira beszippantott, hogy napok óta csak a pontokat harácsolom. Na meg persze StarCraft II, de hát az már csak olyan, mint a reggeli kávé.



kacor - Robot Unicorn Attack 2. Letehetetlen. És ingyenes. Ajánlom sok szeretettel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)