Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Két GameNight is jutott erre a hétre, de mi a hétvégén sem hanyagoljuk el kedvenc játékainkat.

Hirdetés

Ahelyett, hogy pihentünk volt egy kicsit a budapesti Microsoft PlayIT Show után, inkább még nagyobb fordulatszámra kapcsoltunk és összehoztunk nektek két GameNightot a héten, ahol remek volt a hangulat. Jövő hétvégén újra PlayIT, de most egy pillanatnyi időnk azért jut arra, hogy szusszanjunk egyet és játszunk egy keveset. És bármilyen meglepő, nem mindenki az Overwatch bétát nyúzza! 

HP - Az Alienation utolsó betűit írom éppen, és nem azért tart ilyen sokáig, mert nem jön az ihlet, hanem mert beütött a "csak még egy kört" betegség. 

Paca - Nagyon csalogat már Sapienza, úgyhogy valószínűleg a Hitmannel töltöm a hétvégét, amikor nem a Black Ops 3-ban gyűröm az új DLC pályáit, vagy a Battlebornban próbálom felfogni, mi történik a színes, csillogós csatákban.

Somi - Nem hiszem, hogy kell ajánlani, mert biztosra veszem hogy rengetegen Overwatch nyílt bétán fognak függni. Azonban engem egy baromi jól összerakott rpg jellegű stratégiai/kaland játék tart rabságban. Thea: The Awakening.

daev - A hétvégén végre kipróbálom ezt az Overwatch dolgot. Nagyon jót tenne a szociális életemnek, ha nem tetszene. 

BZ - Igazából elég sűrű a programom hétvégén, szóval játéknak lehet, hogy valami laptopon is elfutót kéne választanom. Mondjuk... úgyis ideje van megint valami retrónak, gyaníthatólag előkapom a Civilization II-t, az egy viszonylag lebutított vasalódeszkán is elfut, de garantáltan leköt 1-2 (8-10) órára.

- A hétvégén még csak a laptopomhoz férek majd hozzá, úgyhogy maximum egy-két kör Duelyst lesz terítéken, ami eddig jó mókának bizonyult, de azért még eléggé a tanulási görbe elején járok benne.

Tonight - Kicsit szűkösebb időkerettel dolgozom a hétvégén, de nagyon nagy kedvem lenne végre belenézni egy kicsit ebbe az Overwatch nevű dologba (mondjuk kicsit örülnék, ha nem sikerülne elindítani), mert ránézésre egy kicsit emlékeztet a Team Fortress 2-re, amit nagyon imádtam. Ha nem sikerül, akkor a Doom első részével fogok játszani, ugyanis ha nem lenne nyilván való, az minden idők legkirályabb cucca.

Csirke - A pénteki GameNighton annyira rákaptam a Battlebornra, hogy ma már itthon csapatom hű gombaemberemmel. 

És ti mivel játszotok éppen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)