Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (január 14-15.)

|

Hiszitek, vagy sem, máris nyomdába küldtük az év első GameStar magazinját. Ennek örömére megszavaztunk magunknak egy pihentető hétvégét. Ki tart velünk?

Hirdetés

Valaki úgy lehetett vele odafent, hogy mindegy, hogy mi, csak essen. Hát esik is rendesen, többnyire, ezért nagy duzzogva elvonultunk játszani.

Somi - The Last Guardian mellett egy kis Diablo farmolásra lesz időm és energiám. Éppen elég.

Csirke - A Final Fantasy XV kampányával már végeztem, de pár igazán marcona dungeon még arra vár, hogy kártevőmentesítsem.

Szada - Tesztelés miatt nyüstölöm a városmenedzselős Urban Empire-t és belekóstoltam a politikába, sőt, pártokat sároztam be, uszítottam egymás ellen, súlyos adóterheket vetettem ki. Azóta nehezebben alszom. 

Paca - Gold III-ból Silver II-ig harcoltam le magam a Siegeben, ami nem jó. Addig akarok feljebb jutni, amíg még magas pontszám jár a győzelemért. Emellett Watch Dogs 2, mert bámulatos, mennyire egyben van a világ, eléggé el tud kapni a hangulata.

Tonight - Teljesen véletlenül találtam rá erre a The Deer God nevű valamire és annyira csodálatosnak néz ki, hogy mindenképpen ki fogom próbálni az elkövetkező napokban. Külön öröm, hogy a Play Store-ban ingyenes változat is van, szóval ha nektek is tetszik a trailer, akkor semmibe se kerül rápörögni.

HP - Tart a PSVR láz, az I Expect You To Die játékot nyüstölöm gőzerővel, ami sajnos még Európát elkerülte egyelőre konzolon. Pedig zseniális cucc, kár, hogy Move kontrollerekkel szívok egyelőre, nem érzékeli a játék mindkettőt egyszerre. Ha valakinek van tippje, akkor megköszönök minden segítséget.

daev - A hétvégén nagy családozás lesz, de szombat este azért egy kis Overwatch mindenképpen befér. Sőt, streameljük is. Mármint az Overwatch-ot. 

BZ - Kis kihagyás után BZ újra itt, és nagy kihagyás után újra nekiment a Subnauticának, ahol felfedezte, hogy egy év alatt egy tonna újítást pakoltak a még mindig early access játékba. Ideje újra megtanulni, mi van hol és miért van hogyan.

Kaci - Én vagyok a szerencsés, aki a hétvégét a lipcsei Dreamhacken töltheti, így komoly játék nem lesz, inkább megnézem, hogy lőnek a profik a CS:GO versenyen.

- Röpke másfél év lemaradással én is eljutottam oda, hogy Windows 10-et telepítsek a PC-mre (persze csak óvatosan a Win 7 mellé), úgyhogy kipróbálom azokat az Xboxról átszivárgott jóságokat, amiket ingyen is letölthetek. A Forza Motorsport 6: Apex mellett például nagyon kíváncsi vagyok a Halo 5: Forge-ra is.

Chava - Fogalmam sincs, hogy történhetett, de lassan egy hónapja már, hogy Telltale-függő lettem. Ledaráltam a Batmant, a The Wolf Among Us-t, a The Walking Dead első évadát és a Michonne-t. Ha így folytatom, rövidesen kifogyok az értelmes kontentből és kénytelen leszek hozzányúlni a Minecrafthoz, holott még a gondolatától is kiráz a hideg. Addig is következzék a Tales from the Borderlands. (Send help!)

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)