Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (január 28-29.)

|

Még egy átjátszott GameNight után sem akarunk lemondani kedvenc időtöltésünkről.

Hirdetés

Dacára annak, hogy teljesen reménytelen a vállalkozás igyekszünk minden játékot végigjátszani, ami kicsit is érdekel bennünket (vagy ami nem túlzottan, de a zsarnoki szerkesztők mégis cikket követelnek róla).

Szada - Legfőképpen pihenés a terv, de ha éppen nem filmezek kettesben az asszonnyal, akkor elkezdem a BioShock Infinite végigjátszását, ugyanis - szégyen, nem szégyen - ezt még be kell pótolnom.

mazur - Resident Evil VII lázban égek. Először nagyon aggódtam miatta, de most annál inkább fel vagyok dobva, hogy ilyen lazán túlszárnyalta óvatos várakozásaimat. Néha azonban muszáj szünetet tartanom (vagy csak levenni a PS VR-t és tévén folytatni a játékot) annyira stresszes. Volt már néhány infarktus-közeli szitu, de tolom tovább, és ha a családom nem is úgy ítélné a hangok alapján, azért én nagyon élvezem.
Önmagában is kiváló ez a játék, de elképesztő, hogy a PS VR még mennyit hozzátesz.

Hunter - Nagyon meglepett, hogy mennyire jól is működik a For Honor harcrendszere, úgyhogy leginkább annak a bétáját fogom nyüstölni a hétvégén. Még van pár nap a Star Wars: The Old Republic előfizetésemből is, így ott összeszedek még pár dolgot, befejezem küldetéseket, letudok még pár Galactic Command szintet, de aztán otthagyom a galaxist, mert momentán annyi jó játék porosodik nálam, hogy már én érzem rosszul magam tőle. Előfizetés lemondva, játékhegy darálása nemsokára megkezdődik.

- A szokásos éves "Jaj, mi mindent nem játszottam végig tavaly" listáról ismét elővettem a Rise of the Tomb Raidert, amit a megjelenésekor valamiért három óra után félretettem, pedig emlékszem, hogy nagyon vártam a folytatást. Na, talán másodszor.

Kaci - A Ubisoft láncos kutyája vagyok. Reszketve várom a legújabb Rainbow Six: Siege DLC-t, és hogy addig is levezessem a feszültséget, egy hatalmas karddal aprítom az ellenfeleket a For Honor csatamezőin. Azt mondtam már, hogy újra felraktam a The Divisiont, mert egyre többen rágták a fülem, hogy mennyire jó lett a játék? Most már nagyon ajánlom, hogy a Wildlands el legyen rontva, mert ennyi játékkal nem tudok játszani egyszerre!

BZ - Nagyon el vagyok maradva egy teszttel, pedig csak egy oldal, és már le van írva, esküszömbíróúrkérem, csak közben tényleg az történt, hogy én átjöttem lángokkal ölelt kis országunkba koncertezni, a laptockosom meg otthon maradt Bécsben. De már repülök is visszafelé, és.
Közben viszont még lesz egy kedves zenekari próba, szóval hétvégén legfeljebb mobilon játszom majd ezt-azt, valamint a próbahelyen zenét. Szóval legyen most inkább játékvideó helyett is új BZ-nóta, ha már ma jött ki, vagy mifene.

Nightwolf - Pár napja rápörögtem a gyűjthető kollekciókra a Guild Wars 2-ben, ezért valószínűleg bejárom keresztül - meg aszongya - kasul egész Tyria felületét, hogy meglegyen pár.

HP - A Resident Evil 7 után kicsit üresnek tűnik az életem, rég volt már ilyen felemelő az üresség. Nem tudom, mivel játsszak most, simán benne van, hogy ennek New Game + lesz a vége, mert egyelőre nem tudom megunni a hangulatot. A GameStartot is nyomjuk Endrével, mutatom is az első részt, a többit megtaláljátok a csatornánkon.

Mocsy - Itt van előttem a For Honor bétája, abban aprítom a jó népet. Nem könnyű játék, tisztelet a Ubisoftnak, hogy be mert vállalni egy ennyire egyedi játékot. Közben persze van egy kis WoW-os lazítás is, de semmi komoly csak olyan kazuár szinten.

Csirke - Próbálok haladni a Yakuza 0-val, mert illene már írni róla a tesztet, de hiába remek a történet, gyakran mégis azon kapom magam, hogy órákon át képes vagyok leragadni a minijátékoknál, mivel azok is kiemelkedően szórakoztatóak. 

Chava - Úgy döntöttem, hogy japán napokat tartok, s míg arra várok, hogy végre katanát ragadhassak a Nioh-ban, szellemeket irtok és csapom a szelet a Tokyo Twilight Ghost Hunters: Daybreak Special Gigs visual novel lengén öltözött diáklányainak.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)