Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem csillapodik a láz, még mindig markában tartja a szerkesztőség nagyját a Destiny 2.

Hirdetés

Kíváncsi vagyok, megjelenik-e még idén bármi, amely képes lesz ilyen hamar magához láncolni a kollégákat.

HP - Hiányoznak a barátaim a digitális térben, de lejöttem a Destiny 2-ről, elértem azt a pontot, ahol már nem szórakoztat a jobb cuccokért való elkeseredett hajtás. Van ez így, nálam elmúlt a varázs. Most NBA 2K18 nyüstölésével ütöm el az időt (teszt is lesz majd hamarosan), ami hozza a szokásos színvonalat, nagyon könnyű szeretni.

mazur - Itt az ideje, hogy valami mélyértelmű, művészi játékot vegyek elő, valami olyasmit, ami gondolatébresztő, előremutató, vitaindító, merész formanyelvével, újszerű elbeszélésmódjával, képi világával feszegeti a médium határait, valami olyat, ami... de kit akarok becsapni, hetek óta csak Destiny 2 pörög nálam, lélekben pedig már a hétvégi raidre készülök... Segítség! 

Csirke - Remélem, a hétvégén lesz lehetősége a szerkesztőségi csapatnak közelebbről is szemügyre venni a Destiny 2 raidjét, és loottal alaposan megpakolt hátizsákokkal távozunk majd a helyszínről.

Gócza - Végre elérkezett a pillanat, amikor egy csapat mindenre elszánt gamestaros kolléga, a varázsos 280-as Power-szint felett meglátogatja a Destiny 2 legnagyobb kihívását, a Leviathan raidet. Remélem diadalittasan, felemelt fejjel és rengeteg értékesebbnél értékesebb loottal fogjuk elhagyni a helyszínt.

Szada - A Divinity: Original Sin 2 pörög ezerrel, hogy időre meg tudjam írni a tesztet, mert olyan grandiózus a cucc, hogy sok órányi játék után is csak még a prológusnál tartok. Eszméletlen, amit a Larian összehozott, annyi a lehetőség és a változó, mint égen a csillag! Legalább annyira rácsúsztam, mint Pacáék a Destiny 2-re.

Paca - A Destiny 2 megjelenése óta minden hajnalban elhatároztam, hogy este nem játszok, és minden este úgy játszottam hajnalig, hogy "na jó, csak a napi kihívást, meg pár crucible meccset, meg egyszer a nightfallt, na". A hétvégén csak raidezni nézek be (az is lesz vagy 5-6 óra, a gondolattól is fázom), egyébként meg a Battlefield 1-ben próbálgatom az In the Name of the Tsar tartalmait, mert lesz majd teszt a következő GS lapszámban.

Hunter - Ezen a hétvégén indul a League of Legends World Championship, úgyhogy én leginkább meccsnézéssel fogom tölteni a délelőttöket. Azért a délutánjaimon (hála az időzónáknak) rá fogok érni, hogy a Pokkén Tournament DX-ben váljak pokémon mesterré és felfedezzem a Guild Wars 2: Path of Fire új területeit. Ez a két játék most nagyjából kitart majd nálam, amíg végre PC-re is átvonaglik a Destiny 2.

daev - Nem merem elkiabálni, de úgy néz ki, hogy ezen a hétvégén egy kis videózás mellett végre lesz időm Destiny-zni egy kicsit. Elkiabáltam? Nyilván.

Nightwolf - Optimális esetben úgy fog kinézni a hétvégém, hogy péntek estétől hétfő reggelig süvítek majd a Guild Wars 2 Path of Fire új kiegészítőjében. A péntek esti rajtot ünneplőbe öltöztetett szellemben várom, aztán majd az élet eldönti, hogy megvalósul-e a tervem. Mondjuk még gyönyörű lakótársam is közbeszólhat szombat reggel, hogy takarodjak el a piacra a karfiolért, mert már főzné a levest.

- A semmiből egyszer csak eszembe jutott, hogy mi lehet vajon a helyzet a Dreadnought-tal és mint kiderült, már a nyílt béta pörög, úgyhogy gondoltam űrpilótának állok a hétvégére.

Flatline - Én ki sem bújok a Divinity Original Sin 2-ből, szénné oblákoltatjuk magunkat a barátommal, csak ketten, semmi csapattársak, mert minek, lone wolf perk mindkettőnknek és én undead mageként, ő meg scoundrelként. Ez még rendben is lenne, csak annyira nem komplementeli egymást a két classunk, hogy rettentő nehéz haladni, de már túl vagyunk a játék harmadán, szóval innen már nincs megállás... Ja és tactician mode, hogy még nagyobb legyen a vérpisi... Hamu ránk, ha nem lesz kipipálva a hétvégén teljesen :) Barátnő sír? HIsztizik? Puffog? Ugyan már, ez semmi ahhoz képest, ha nem éljük túl Reaper's Coastot...Különben is jobb kondíconálni már most, hogy tudja hol a helye, ha gaming van, ezt mindenkinek javaslom bevezetni, akkor később sem lesz gond :D

Tonight - A múlt héten vettem egy új gitárt, ami eléggé faltól falig benyelte a hétvégémet, szóval valószínűleg ezen a hétvégén is ezzel fogom kitölteni az időm nagyrészét. Emellett persze van egy félbemaradt Doom végigjátszásom is, amihez most a napokban kedvem támadt visszatérni.

Kaci - Megcsúsztam egy kicsit a printes tesztjeimmel, úgyhogy vasárnap ezeket fogom gépelni gőzerővel, két oldal közt pedig lazítok egy kicsit a Cities: Skylines PS4-es változatával, hogy abból is legyen kontent. Persze lélekben már a Shadow of War megjelenésére készülök, ezért is akarok minden akadályt eltakarítani az útból, hogy semmi ne szólhasson közbe, amikor végre befut a játék.

Chava - Egy év után visszatértem Karnacába, hogy Billie Lurk bőrébe bújva felkutassam és likvidáljam a már-már isteni hatalommal felruházott Kívülállót. Pár újragondolt játékmechanika, eddig nem látott helyszínek, valamint érdekes kütyük és izgalmas képességek bátorítanak kísérletezésre, én pedig igyekszem maximálisan kielégíteni kíváncsiságomat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)