Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lassan minden megjelent már, amire érdemes volt várni, úgyhogy elkezdjük kipipálni pótolandó játékaink listáját. Sok más mellett erre is jó a szombat-vasárnap.

Hirdetés

Ahogy a szokás diktálja, előbb mi számolunk be a hétvégi programunkról, utána viszont rajtatok a sor. Örömmel vesszük, ha olyan játékokat, filmeket, sorozatokat, könyveket és egyebet ajánlotok, amihez még nem volt szerencsénk. Hadd táguljon csak a horizontunk!

Hirdetés

Szabi - A messzi-messzi galaxis nem ereszt, úgyhogy lelkesen gyűjtögetem az echókat, szkennelgetem a cuccokat és ritkítom a rohamosztagosokat a Star Wars Jedi: Fallen Orderben. Elvetemült SW-rajongóként elképesztően élvezem azt az átmeneti időszakot, amiben még szemmel láthatóak a klónháború nyomai, de közben már a Birodalom uralkodik a galaxisban. Minden fannak melegen ajánlom. 

Szada - Egyszerűen annyira feltornyosult minden így az év végén, hogy nincs időm semmi komolyabbra, inkább ha felszabadul néha egy kis szabadidőm, akkor megyek egy-két kört a Heroes of the Stormban, hogy megszerezzem Deathwinget. 

Paca - Olyan szinten ráfüggtem a Resident Evil 2-re, hogy három nekifutásból ledaráltam a múlt hétvégén, viszont a második kampányra már nem volt időm, úgyhogy most Claire-ként járom végig az utat.

Gucs - Előző hónapban kaptam egy meghívót a Mount & Blade II: Bannerlord bétájába, de eddig még nem igazán sikerült alaposabban beleásnom magam. Ha lesz rá időm hétvégén, akkor szerintem csapkodok egy kicsit a TaleWorlds játékában, mivel az első részbe és a Warbandbe elég sok órát belepakoltam, és a néhol kissé suta játékmenet ellenére mindkettő nagyon szórakoztató volt.

Csirke - Végre van egy időm belefogni az elmúlt hónapokban alaposan kibővült backlogom tisztogatásába. Első körbe a Controlnak ugrottam neki, és alig pár óra játék után már teljesen világos, miért jelölték idén annyi díjra a Remedy játékát. 

Kivi - A vizsgaidőszak kezdetével kicsit háttérbe szorulnak a játékok erre a hétvégére. Pár meccset azért lezavarok az NBA 2K20-ben, de a dinasztia építésére ezúttal nem sok időt fogok szánni.

HP - Rengeteg elmaradásom van, széles látókörű, nyitott ember vagyok, tehát megint csak CoD fut egész hétvégén. Köszönöm a figyelmet.

Chava - Kijött a The Expanse negyedik évada, ezzel tulajdonképpen el is dőlt, hogy semmi mással nem kívánok foglalkozni az elkövetkező néhány napban. Párhuzamosan olvasom a könyveket, épp az ötödiket, és pokolian élvezem mindet annak ellenére, hogy komoly eltéréseket tapasztalhatunk az eredeti és az adaptáció között.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)