Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Játékokkal pihenjük ki a piros szívecskékbe, csokiba és virágokba fulladt Bálint-nap fáradalmait. Megint.

Hirdetés

Letudtuk az évi egy nap kötelező romantikát, így visszatérhetünk ahhoz, amivel a legszívesebben foglalkozunk: a kötögetéshez. Persze olyan is akad köztünk (mindenki), aki játszik inkább, de ők egytől egyig az iparág kesztyűbábjai (ismétlem, mindenki).

Hirdetés

HP - Természetesen a Season 2 megint felpörgette a CoD tempót, sosem gondoltam volna magamról, hogy lélektelen grindolásba kezdek egy új kozmetikai cuccért, vagy óráért, de láthatóan a fogyasztói társadalom láncos kutyája vagyok, papucs orrán bojt. Azért egy kis Zombie Army 4: Dead War  is befigyel majd Pacával, mert önmagában nagyon nem fogott meg a játék, de tudjuk, hogy coopban minden jobb.

CsirkeMost már tényleg ideje lenne befejezni azt a fránya Death Strandinget, de a közelgő második rész miatt a Nioh újrajátszása is nagyon csábítónak tűnik. 

Szada - Bár a hétvége nagy része ismét a családdal, illetve a barátokkal fog telni, azonban amikor otthon leszek, akkor valószínűleg folytatni fogom a Death Stranding végigjátszását, mert megakadt egy időre. De ilyen könnyen azért nem szabadul tőlem Hideo Kojima világa. Vagy én tőle? Majd elválik.

Gulius - Visszanézek pár órára a Division 2 lepusztult világába. Az új missziók nagyon hangulatosak, és tiszta erőből érzem a késztetést, hogy a hamarosan megjelenő Warlords of New York kieget is megvegyem. Pedig egyszer már leakadtam erről a játékról....

Szabi - A hétvégén valószínűleg kevés időm jut játékra, de ha kontrollert ragadok a kezembe, akkor egészen biztosan folytatom a kis ikonok letakarítgatását a The Witcher III: Wild Hunt térképéről. Nem mondom, hogy nem gondolkoztam még el azon, hogy miért kínzom magam minden gyenge kard felhozásával a tengerfenékről, de hát "az élet nem habostorta, Pelikán elvtárs!" 

Kivi - A napokban zajlik az NBA All-Star hétvégéje, így az események figyelemmel követése mellett újból előveszem az NBA 2K20-at, ami természetesen a gála alkalmából új tartalmakkal is bővült.

Chava - Sűrű napok elé nézek, ezért egyelőre fogalmam sincs, miként folytatom a Pillars of Eternity II: Deadfire - Ultimate Editiont, de ha más nem, legfeljebb az alvásra szánt időből csippentek le néhány órácskát, mert nagyon szeretnék már haladni vele.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)