Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (január 7-8.)

|

Csak az évszám változott, a hobbink továbbra is a régi. Kattintsatok, ha szeretnétek tudni, mivel játszunk mostanság.

Hirdetés

Odakint farkasordító hideg, a lakásban marasztaló meleg... Vajon melyiket választjuk?

Paca - A héten elhatároztam, hogy elkezdek Rankedezni Rainbow Six: Siege-ben, és az első tíz meccs után sikerült Silver IV-be kerülni. Azóta Silver III és Gold I között ingázom attól függően, hogy a fantasztikus matchmaking velem egy szintűekkel, vagy 200 órás profikkal dob-e össze. 30 óra után még van mit tanulnom. Lazításképp Watch Dogs 2 lesz.

Csirke - Teljesen beszippantott a Final Fantasy XV, még a pecázással is órákat vagyok képes eltölteni a játékban.

daev - Amióta elindult a FunWithGeeks, nem igazán játszottam úgy semmit, hogy ne rögzítettem volna. A hétvégén például Szalay Istivel, Paplovaggal és a csodálatos Kacival fogunk Bangezni, ami várhatóan vállalhatatlanul mókás lesz.

Tonight - Sajnos ezt a hétvégét (is) jegyzetek fölött görnyedve fogom tölteni, de annyi eszem azért volt, hogy néha szünetekben nyomkodom egy kicsit a Dark Souls-t, hátha egyszer az életben végigjátszom. Annyi a lényeg, hogy nézzétek meg a Skeleton Mant és ámuljatok, ahogy beborít az ő mennyei ragyogása:

Nightwolf - Folyamatosan érkeznek az új tartalmak a Don't Starve Together mesterművére, így két éhenhalás között megpróbálok begyűjteni egy cuki cicaszerűséget, mert már saját háziállatod is lehet, bizony.

Kaci - Még nem fejeztem be a Shadow Tactics végigjátszást, ami hibátlanul adja vissza a klasszikus Commandos hangulatot, méghozzá szamurájos köntösben, úgyhogy amint daevnél szitává lőttem mindenkit, folytatom is a kampányt.

Somi - Ezt a Folk Tale nevezetű cuccot nézegetem, egészen jónak tűnik, bár még csak Early Acces az egész.

Chava - Teljesen rácsavarodtam az ünnepek alatt a Telltale játékaira. Batmannel és a The Walking Dead első évadával már végeztem, mielőtt azonban újabb kalandba kezdenék, még befejezném a félbehagyott The Wolf Among Ust. Nem is értem, hogy annak idején miért nem rántott be a New Yorkba emigrált mesehősök kíméletlenül kemény világa.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)