Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk húsvétkor

|

A húsvéti nyuszi már javában festi a tojásokat, mi pedig már rég előkerestük a legjobb kölninket, úgyhogy marad idő játékra is a hétvégén.

Hirdetés

A húsvéti hosszú hétvégén a legtöbben sonkakómától kiütve, piros tojásokkal körülvéve fogunk pihenni, családot látogatni, és természetesen a lányokat sem hagyjuk elhervadni. Mindezek mellett azért persze a játékokra is szánunk időt. 

Hirdetés

HP: Nagyon furcsa viszonyom lett a Far Cry 5-tel, mivel nem tudom egyértelműen szeretni, mégis ezzel játszom. Vannak olyan hibái, amelyek miatt óránként gyárilag a tenyerem az arcomra olvad, én az Assassin's Creed és a Wildlands után visszalépésnek érzem a játékélményt, de nyilván ez szubjektív. Viszont az Arcade mód beszívott kicsit, örömmel ütöm el az időt baromságokra. A szüleim biztos büszkék rám.

Paca: Pihenés, cikkírás, Far Cry 5 orrvérzésig. Nagyon szeretném leverni az Atya fejéről a szemüveget. 

Mocsy: Eredetileg úgy volt hogy a hétvégén Far Cry 5 lesz locsolkodás helyett, de aztán nem bírtunk magunkkal és végigjátszottuk családi összefogásban. A szokásos rutin Galaxy of Heroes raidek mellett nekilátok az Assassin's Creed Originsnek, nagyon jókat hallottam róla, megérdemel egy szép komótos végigjátszást.

Szada: Nem nagyon lesz időm a családi programok mellett semmire, de ha mégis sikerül odaülnöm a gép elé kicsit, akkor Heroes of the Storm fog pörögni, mert jó lenne megszerezni az új karaktert, Fenixet.

Kivi: A családi programok mellett én is a virtuális Amerikába utazom, de Hope County felforgatása helyett a sokkal nyugisabb baseball pályákon próbálok érvényesülni az MLB The Show 18-ban. PC-n pedig egy kis ünnepi Overcooked-partit tervezek.

Nightwolf: Itt a nagyobb család, kitúrt minden elektronikai készülék elől a család. Mert a család ilyen. És az unokaöcsém már nagyot tud ütni, ezért is adok át neki mindent ellenállás nélkül. Remélem a PSP-t nem veszi észre és akkor befejezem a Patapon harmadik részét. 

Csirke: Huntert már alaposan kifaggattam Attack on Titan témában, hogy valamennyire képbe kerüljek, mikor belefogok a videojáték-adaptáció második részének tesztelésébe. Az harcrendszert még szoknom kell, de az első pár óra után érdekesnek tűnik az Attack on Titan 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)