Hirdetés

Orkok és kisautók a 2018/08-as GameStarban

|

Címlapon a World of Warcraft: Battle for Azeroth, teljes játékunk a Table Top Racing: World Tour. Augusztusban is 116 oldalon jelentkezünk.

Hirdetés

Mire e sorokat olvassátok, már meg is jelent a WoW hetedik kiegészítője, milliók sereglenek a Horda vagy a Szövetség zászlaja alá, hogy Azeroth sorsáról döntsenek. Házi szakértőnk, Mocsy alaposan beleásta magát a bétába, majd folytatásos tesztbe fogott (volt már ilyenünk a múltban, és bizonyára csinálunk még hasonlót), hogy a lehető legátfogóbb képet nyújtsa nektek a Battle for Azerothról. Ennek megfelelően számszerűsített értékelést még nem találtok a négyoldalas cikk végén, arra csak később számítsatok.

Hirdetés

Habár AAA-kategóriás játéktermés tekintetében aszályos hónapokat élünk, akadt pár érdekesebb megjelenés az indie szcénában is, amely igényt tarthat a figyelmetekre. Egyebek mellett lezárult a közösségi finanszírozással életre keltett viking történet (The Banner Saga 3), kiömlött a leves, odaégett a hús és barátságok mentek tönkre (Overcooked 2), folytatódott és továbbfejlődött a rendőrdráma (This Is The Police 2), klasszikus JRPG-vel robbantott kasszát a Square Enix (Octopath Traveler), továbbá botcsinálta utánzót (Earthfall) kapott a Left 4 Dead. És akkor még szóba se került a remekbe szabott Madden 19, amellyel végre visszatért a sorozat a PC-hez.
A megjelenés előtt álló, vagy még erősen félkész állapotú címek közül többel is futottunk pár próbakört. Csirke Prágában hagyta, hogy az utóbbi évek legjobb képregényes játékának tűnő Spider-Man behálózza, mi eközben belekóstoltunk a Call of Duty: Black Ops 4 multijába, bíráskodtunk a nagy francia forradalom idején (We. The Revolution), bucira vertünk pár animefigurát (Naruto to Boruto: Shinobi Striker), megvédtük Angliát a Luftwaffe támadásától (303 Squadron: Battle of Britain), valamint bizonyítani próbáltuk, hogy nem félünk a farkastól (Fear the Wolves). Frászt nem!
Számos további érdekfeszítő témával találkozhattok állandó rovatainkban. Többek között segítünk laptopot választani a tanévkezdés előtt álló diákoknak, összefoglaljuk, miért is érdemes nyaranta velünk tölteni egy hetet Velencén, illetve megmutatjuk, mennyi mindenre van szükség ahhoz, hogy egy játék elkészülhessen. Különösen azok figyelmébe ajánljuk testvérlapunk, a PC World főszerkesztőjének írását, akik a játékfejlesztés gondolatával kacérkodnak. Annyit már most elárulunk, hogy egy jónak gondolt ötlet önmagában semmire sem elég.

Teljes játék: Table Top Racing: World Tour
Mi történik, ha a Wipeout fejlesztői összegyúrják a Mario Kart játékmenetét a Micro Machines környezetével? Nos, egy olyan könnyed hangulatú árkád versenyjáték születik, mint a Table Top Racing folytatása. E havi választottunk tökéletes kikapcsolódást nyújt akkor is, amikor nem fordíthatjátok a teljes hétvégét játékra, de egy fél órácskára azért csak elindítanátok valamit. Tucatnyi verda, húsz pálya, számos felszedhető power-up és nyolcfős online multiplayer igyekszik elviselhetőbbé tenni az év legforróbb időszakát. Jó szórakozást kívánunk!

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, a másikat és a harmadikat hasonló feltételekkel használhatjátok fel a szegedi és a debreceni Barcraftban. A negyedik kuponért cserébe ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, de kérhettek az ital helyett 1 darab ingyenes belépőt a társasjáték részlegre a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Spider-Man (+ interjú)
Call of Duty: Black Ops 4
303 Squadron: Battle of Britain
Fear the Wolves
Naruto to Boruto: Shinobi Striker
We. The Revolution
Pathfinder: Kingmaker
F1 2018

Teszt
World of Warcraft: Battle for Azeroth (folytatjuk)
Madden NFL 19
Earthfall
The Banner Saga 3
Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War
Octopath Traveler
This Is The Police 2
Overcooked 2
Tour de France 2018
Pro Cycling Manager 2018
Adventure Time: Pirates of the Enchiridion
Shining Resonance Refrain
Downward Spiral: Horus Station
Unavowed
Horizon Chase Turbo
Mugsters
House Flipper
Runner3
Mothergunship
Yakuza 0 (PC)
For the King
No Man's Sky - NEXT
Pillars of Eternity II: Deadfire - Beast of Winter
Mega Man X Legacy Collection 1+2
The Council - Episode 3: Ripples
Rainbow Skies
Warhammer: Vermintide 2
Far Cry 5: Lost on Mars
Gene Rain
Football, Tactics and Glory
Project Cars 2: Spirit of Le Mans Pack
911 Operator - Search and Rescue
The Walker
Rick and Morty: Virtual Rick-Ality
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Notebookok tanévkezdésre
Chipgyártók baklövései
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia - Történetmesélés videojátékokkal
GameStar-tábor 2018
Total War: Arena
Hogyan készítsünk videojátékot?
Mozdulj Gamer
Szabad(a)játék
Játékvilág - Das Schwarze Auge
Esport: Overwatch League
Visszapillantó

Másvilág
Film: A Hangya és a Darázs, A hihetetlen család 2
Könyv: Dave Duncan - Kardok ege, Timothy Zahn - Thrawn
Rendezvény: Comic-Con 2018
Társasjáték: Oroszlánszívű Richárd

Tehát a 2018/08-as GameStar magazin Table Top Racing: World Tour steames teljes játékkal, 6400 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 8 előzetessel, 34 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videóval (Earthfall, Fear the Wolves) augusztus 17-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)