Hirdetés

Írj levelet és kerülj be a GameStar magazinba

|

Ha saját írásotokat a nyomtatott magazinban szeretnétek viszontlátni, akkor most sem kell mást tennetek, mint egy levelet írni az Aréna rovatba.

Hirdetés

A szerkesztőségben már javában készül a legújabb GameStar magazin, mindenki vadul körmöli a teszteket sűrű korbácscsapások közepette, de természetesen az újság most sem lenne teljes a ti leveleitek nélkül.

Éppen ezért ebben a hónapban is arra biztatunk benneteket, hogy ne hagyjátok munka nélkül HP-t, aki most is hatalmas szeretettel és tárt karokkal várja a leveleiteket, hogy a magazin Aréna rovatában jól megválaszolja azokat. Az utóbbi hetekben történt éppen elég izgalmas esemény a videojátékok világában, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy van olyan dolog, amiről mindenképpen meg szeretnétek osztani velünk (és ezáltal az összes olvasóval is) a véleményeteket. Ragadjatok hát gyorsan billentyűzetet és árasszátok el HP-t temérdek levéllel: arena@gamestar.hu.

Én sosem fogom elfelejteni, mikor A Csodálatos Pókember levelezési rovatában láttam viszont akkor még postai úton eljuttatott levelemet. Aznap az egész általános iskola ettől volt hangos. Nos, a GameStar magazinban bekerülni ennél még minimum tízszer nagyobb élmény!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)