Hirdetés

Kívül-belül megújult a 20 éves GameStar!

|

Címlapon a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, teljes játékunk a Warhammer: Vermintide 2. Kedvenc játékmagazinotok megújult külalakkal és tartalommal érkezik a 20. születésnapja alkalmából.

Hirdetés

Kereken 20 év telt el azóta, hogy napvilágot látott a PC-X és a PC ZED magazinok összeolvadt szerkesztőségei által 1999 októberében útjára indított GameStar első száma. Heroikus munka volt az övék, ahogy az őket követő szerkesztőségeké is, hiszen dacolva az egyre zordabb piaci körülményekkel, a változó olvasói szokásokat is figyelembe véve törekedtek mindig arra, hogy a lehető legjobb tematikus magazint készítsék el. Olyat, amelyiken élvezet dolgozni, és - remélhetőleg - még annál is nagyobb öröm az újságostól hazafelé tartva beleolvasni. Ebben a törekvésben osztozunk mi is, és emiatt ragadtuk meg a jubileum kínálta lehetőséget arra, hogy hosszas tervezést és előkészítést követően mind megjelenésében, mind tartalmában megújítsuk a GameStart. A PC Worldével harmonizáló méretben, változatlan áron és terjedelemben, új és régi rovatokkal járulunk elétek. Számos területen változtattunk, de mind közül a legnagyobb hatású az értékelési rendszerünk átdolgozása, melyből tudatosan száműzzük a pontszámokat. Régóta valljuk, hogy egyetlen pontszám az egytől tízig terjedő skálán nem alkalmas arra, hogy visszaadja a cikkírót ért tapasztalatok, élmények és benyomások összességét, ezért aztán a meggyőződést szándék, az elhatározást pedig tett követte. Természetesen továbbra is nyitottak maradunk az építő jellegű kritikára, minden meglátást és észrevételt szívesen fogadunk.

Hirdetés

Októberi címlapunkra a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint kéredzkedett fel - megtetszett az artwork, na. Ami magát a játékot illeti, nos a korábbi sajtóesemények, de még a béta után is pislákolt a reménysugár, hogy akár valami jó is kikerekedhet belőle, ám ahogy sorra kiábrándultak a kollégák, úgy vált mindinkább nyilvánvalóvá, hogy ez alkalommal csúnyán melléfogott a Ubisoft. Nézzük a jó oldalát: úgy egy év múlva lesz miről írnunk a Második menet rovatban. Nagyobb terjedelmű - értsd: legalább három oldalas - kritikát a Jon Bernthal szereplésével készült akciójátékon kívül az érthetetlenül nehéz rajtot vett Borderlands 3, a csiszolatlan The Surge 2, valamint a fejlesztők lehetőségeihez mérten túlontúl ambiciózus GreedFall érdemelt. A felsoroltakon túl 21 további játékról, kiegészítőről, DLC-ről olvashattok - köztük a FIFA 20-ról, az eFootball PES 2020-ról, az NHL 20-ról, a WRC 8-ról, a Green Hellről, a Blair Witchről, a The Legend of Zelda: Link's Awakeningről, a Code Veinről és a Monster Hunter World: Iceborne-ról mondjuk el, kinek tetszhet, és kinek nem, milyen érvek szólnak a megvásárlásuk mellett, és az átgondolatlan pénzköltés ellen.

Számos további témát találtok az átdolgozott struktúrában a játékipar elmúlt húsz évétől kezdve szubjektív hírválogatáson és véleménycikken át a korábbi terjedelem kétszeresén elterpeszkedő e-sportig. A teljesség igénye nélkül írtunk a Nintendo Switch Lite-ról, a közösségi oldalak alulfizetett és kizsigerelt moderátorainak embert próbáló munkájáról, az imént elhalasztott Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ről és a Legends of Runeterráról, a League of Legends világába helyezett gyűjtögetős kártyajátékról.

Teljes játék: Warhammer: Vermintide 2 (Steam)
Amikor 2018 januárjában teljes játékként adtuk az első részt, tudtuk - na jó, reméltük -, hogy hasonló sors vár majd a minden tekintetben továbblépésnek tekinthető folytatásra. A népszerű fantasyvilágba helyezett kooperatív akciójáték természetéből adódóan társaságban hozza a legjobb formáját, de ha valaki jobban szeret egyedül játszani, annak sem kell lemondó sóhajjal elsétálnia, mert a gép irányította botok meglepően hatékonyan teszik a dolgukat. Vadidegen, kommunikálni nem hajlandó játékosoknál mindenképpen eredményesebb csapatot alkotnak. Érdemes tudni a Vermintide 2-ről, hogy az öt hős, valamint a patkányfajzat skavenek és a káoszhívek csatározását vegyesen bővíti ingyenes és fizetős tartalmakkal a fejlesztőcsapat, és erről a szokásáról a jövőben sem kíván lemondani, ugyanis szolgáltatásként tekint a játékra. Ennélfogva érdemes lesz a későbbiekben is újra és újra elővenni, hiszen olyan új játékmódokkal gyarapodik, mint a Versus, mely lehetővé teszi, hogy a gaz ellenfeleket is játékosok irányítsák. Jó szórakozást kívánunk!

FONTOS: A magazinban található egyedi kódot a gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégeink vagytok egy italra vagy parti társasjátékra
A magazin utolsó oldalán található kivágható kupont ingyenes társasjáték használatra tudjátok beváltani a három budapesti, illetve egy-egy szegedi és debreceni Barcraft valamelyikében. De ha szomjasak vagytok, akár dobhattok is helyette a végzet kockájával, és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Egész évben levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek itt.

Extra ajándék III.: ESET-kód
Minden hónapban gondoskodunk arról, hogy a GameStar magazin vásárlóinak gépe (és mobilja) védve legyen vírusokkal, illetve más kártevőkkel szemben az ESET termékcsaládjába tartozó NOD 32 Antivirus 10, Internet Security 10 és Mobile Security szoftverek révén.

TARTALOM
Meet da Team
Aréna

Trend
20 éve veletek
Meet da Boss
A hónap hírei szubjektíven
Játékvilág: Batman
Ilyen volt a V4 Future Sports Festival
E-sport-hírek
Szabad(a)játék
Kodzsima Hideo és a kétezres évek
Boldog szülinaposok
Mozis korhatár-besorolások és jelentőségük
Toplista
10 jól sikerült videojátékos reboot

Előzetes
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Legends of Runeterra

Teszt
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
FIFA 20
eFootball PES 2020
Daemon X Machina
Blasphemous
Borderlands 3
NHL 20
WRC 8
Life is Strange 2 - Episode 4: Faith
The Surge 2
Code Vein
Monster Hunter World: Iceborne
Children of Morta
Magic: The Gathering Arena
GreedFall
The Legend of Zelda: Link's Awakening
Men of War: Assault Squad 2 - Cold War
Pathfinder: Kingmaker - Beneath the Stolend Lands
Warhammer 40,000: Mechanicus - Heretek
Metro Exodus: The Two Colonels
Doom Trilogy
Blair Witch
Green Hell
Erica
Devil's Hunt
Második menet - Anthem

Hardver
Hírek
Nintendo Switch Lite
Így lesz gamer monitorod
Képjavító eljárások MI-vel
Asus RoG Scar III
Gigabyte GeForce RTX 2080 Super Gaming OC
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Traumatizált moderátorok
Virtuális őrület

Más/Világ
Film: Az arany kesztyű, Mű szerző nélkül, Ad Astra - Út a csillagokba
Sorozat: Amerikai horror story: 1984
Könyv: Terry Brooks - Shannara kardja, A.M. Aranth - Oculus
Képregény: Aliens - Élet és halál, Különleges úriemberek szövetsége - Első kötet
Zene: Shura - Forevher, Kelsey Lu - Blood
Társasjáték: Fallout: Új-Kalifornia

Tehát a kívül-belül megújult 2019/10-es GameStar magazin 116 oldal terjedelemben, steames Warhammer: Vermintide 2 teljes játékkal, 4200 forint értékű extra ajándékkal (exkluzív GameStar Plus, reklámmentes gamestar.hu hozzáférés, vírusirtó PC-re és mobilra, Delta Vision-kupon, Barcraft koktél-kupon), 2 előzetessel, 25 játékteszttel, 1 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Trend, Hardver, Extra life, és Más/Világ rovatokkal, valamint 1 videóval (kerekasztal-beszélgetés) október 18-tól kapható az újságárusoknál. Előfizetőinknél pedig már két nappal korábban csengetnie kell a postásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)