Hirdetés

Most akciósan szerezhetsz be GameStar pólókat!

|

Mától kapható a legújabb GameStar póló és tornazsák, a korábbiakhoz pedig - a készlet erejéig - olcsóbban juthattok hozzá.

Hirdetés

Alapvetően is érdemes sűrűn nézegetni a Project029 Piacteret, ahol megtaláljátok a korábbi és legfrissebb GameStar és PC World lapszámokat, különböző extrákkal vásárolhattok előfizetéseket, válogathattok a szilikon karkötők között, és ruhatáratokat is stílusos pólókkal bővíthetitek.

Ha még nincs meg a GameStar Fatality vagy Halálcsillag árvái póló, érdemes mihamarabb lecsapni rá, ugyanis december 7-14. között, a készlet erejéig mindkettőt egyenként 2490 forintért vehetitek meg.

Emellett már kapható a PlayIT-en debütált új GameStar póló is (2990 forintért), illetve a klasszikus, metálos dizájnnal ellátott tornazsák, piros és fekete színben (1490 forintért). Rendeljetek mihamarabb, ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)