Hirdetés

GameStar szülinapi Aréna rovat - meséld el a te sztoridat

|

Gőzerővel készül a GameStar születésnapi száma, de még szükségünk van a segítségetekre hozzá.

Hirdetés

Szombat este lefutott az ünnepi Late Night Live Aréna, de ott sokan főleg kérdeztetek sztorizgatás helyett, viszont a 15 éves szülinapi GameStar magazin kapcsán most mi kérdezünk benneteket.

Még mindig akciósan előrendelhető a magazin október 6-áig, és a sok ajándék mellett szeretnénk méltó módon megemlékezni az elmúlt 15 évről. Ennek egy része a Visszapillantó rovat lesz, amelynek keretében régi szerzőket kérdeztünk meg saját írásaik kapcsán, de titeket is szeretnénk megszólaltatni az Aréna rovatban. Bár levelek folyamatosan érkeznek, most kicsit ünnepi irányba terelnénk az egészet, és kifejezetten az lenne a kérdés, hogy:

Az első magazin, az első GS Tábor, az első videós élmény, bármi szóba jöhet, szeretnénk minél több ilyen sztorit betenni az Aréna rovatba. Szóval írjatok kommentet ide, vagy írhatok az arena@gamestar.hu címre, mindkettőt nézni fogom, remélem megtiszteltek azzal, hogy együtt emlékezünk bármire, ami szép volt az elmúlt 15 év során. 

Most rajtatok a sor, meséljetek, előre is köszönöm!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)