Hirdetés

Lead and Gold: Gangs of the Wild West, Car Mechanic Simulator 2014 - a 2016/08-as GameStar teljes játékai

|

Augusztusban ismét két játékkal készülünk, így akár egyedül, akár haverokkal akartok játszani, találtok majd nektek való szórakozást.

Hirdetés

Kifejezetten izgalmas lesz ez a hét a gamerek számára, hiszen amellett, hogy megjelenik a GameStar magazin legújabb száma, most kerül megrendezésre a gamescom is, így ha végeztetek a lappal, érdemes azonnal felnézni a GSO-ra is. Paca, TÁ és EndreMan Kölnből közvetítik majd az eseményeket, a következő számban pedig részletesen be is számolnak arról, milyen élőben Európa legnagyobb videojátékos rendezvénye.

Na de vissza a teljes játékokhoz, mert hogy kettő is van belőlük ebben a hónapban. Az első nem más, mint a Car Mechanic Simulator 2014, amelynek köszönhetően bekukkanthattok egy autószerelő műhely mindennapjaiba és kipróbálhatjátok magatokat a szakmában. Nyilván nagy előnnyel indulnak azok, akik lógtak már ki egy autó alól nyakig olajosan, de azok sem érzik majd elveszettnek magukat, akik nem tudják megkülönböztetni az olajszűrőt a féltengelytől. Ez tipikusan az a játék, amivel nemcsak a gyerek, hanem apa is remekül szórakozik majd.

A másik címünk ezúttal a többjátékos mókára kihegyezett Lead and Gold: Gangs of the Wild West, amit a Warhammer: End Times - Vermintide-ot is jegyző Fatshark fejlesztett. Ebben a kifejezetten intenzív, csapatalapú külsőnézetes lövöldöző játékban a vadnyugatra látogathattok. A számos különböző játékmódot a pályákon felszedhető bónuszok és Power Upok teszik még izgalmasabbá, a játékosok pedig 4 merőben különböző karakter közül választhatják ki azt, aki a legjobban passzol a játékstílusukhoz.

Egyik játékhoz sem lesz szükségetek atomerőműre: A Car Mechanic Simulatorhoz Windows XP operációs rendszerre, 1,8GHz-es Core 2 Duo processzorra, 2GB RAM-ra és legalább egy GeForce 9800GT videokártyára lesz szükség, míg a Lead and Gold futtatásához, egy 2,4GHz-es Core 2 Duo, 1,5GB RAM és egy 512MB VRAM-mal szerelt grafikus kártya szükséges.

A játékok aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/07-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)