Hirdetés

GameStart - Beyond: Two Souls végigjátszás 5. rész

|

Sirius, Julcsi, Ellie és daev folytatja természetfeletti kalandját Jodie bőrében - íme a Beyond: Two Souls végigjátszásunk következő része.

Hirdetés

A Beyond: Two Souls végigjátszásunk ötödik része egy kicsit rövidebbre sikerült, mint szokott, de izgalomból nem lesz hiány.

A mostani epizód ugyan csak 20 perces, de annyi izgalmat és horrorelemet sikerült belepakolni, hogy reméljük egy kicsit kárpótol titeket azért az elvesztett 10 percecskéért. A CIA természetesen nem bírta ki, hogy ne építsen egy kaput amivel át tud kukucskálni a másvilágra. Ez természetesen nem úgy alakult, ahogy ők szerették volna, úgyhogy most rajtunk a sor, hogy feltakarítsunk a kormány szemetét.

Holnap egy újabb, immáron újra 30 perces epizóddal várunk titeket, de addig is látogassatok el a YouTube csatornánkra és nézzétek végig a korábbi GameStart epizódokat, ha esetleg lemaradtatok volna róluk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)