Hirdetés

GDF 2009 - Még egy hét a kedvezmény

|

Játékfejlesztésre fogékony barátainknak újra szólunk, hogy már csak egy hétig tudnak kedvezményesen jegyet váltani a GDF 2009-re.

Hirdetés

„Szeretem a GameStart!" -múlt hét óta ez itt a jelszó! És ha esetleg most nem vágnád, hogy mire is próbálok célozni, akkor az elmaradottak kedvéért elmondjuk még egyszer. Április 30-án az Arena Palza-ban hatalmas felhajtás közepette, 2009-ben is megnyitja kapuit Közép-Európa legnagyobb játékfejlesztői konferenciája, a Game Developers Forum. A hazai és külföldi előadók impozáns listája önmagáért beszél, valamint a gyakorlati ötletekkel is szolgáló workshopoknak sincs közel s távol párja, s így ott van a helye mindenkinek, aki élete során legalább egyszer már kedvet kapott a játékfejlesztéshez.

gdfbanner_1.jpg

Ezért hívjuk fel újra figyelmetek az exkluzív „Szeretem a GameStart!" kedvezményünkre, ami mától számítva már csak egy hétig él. A dolog lényege, hogy amikor belépőjegyért regisztráltok a GDF 2009 oldalán, akkor a promóciós kód mezőbe írjátok be az „ILOVEGS" kódot, majd örüljetek neki, hogy 20%-os kedvezménnyel jutottatok hozzá a jegyhez. Jutányos, nemde? Nem árt viszont gyorsan dönteni, mivel ez a csoda már csupán egy hétig tart! Aki március 31-én éjfélig elmulaszt élni ezzel a lehetőséggel, csak magát okolhatja. Mi szóltunk, kétszer. Gyertek el Ti is a haverokkal és találkozzunk Európa egyik legnagyobb játékfejlesztői konferenciáján, a Game Developers Forum 2009-en. Jó buli lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)