Hirdetés

GDF interjú Mike Cappsel

|

Mike Capps és a GDF Hungary 2008. Egy csodálatos elme elbeszélései a játékvilág nagy dolgairól.

Hirdetés

GDF Hungary 2008. Hazánkban mindenképp, de a környező országokhoz viszonyítva is egyedülálló találkahely volt Budapest tavaly májusban, a játékfejlesztőknek. Aki rászánta magát, és a borsos áron kínált belépőt megvásárolva helyet foglalt valamelyik előadáson mint hallgató,  az elégedetten állhatott fel, tudva magában hogy most több lett -új világok nyíltak meg előtte. Ha egy valakit kellene kiemelnem a számos előadó közül, akkor minden kétséget kizárva Dr. Michael Capps lenne az. Az Epic Games elnöke akkor a multi-platform buktatóiról mesélt, és mondandóját megkoronázva egy kis ingame Gears of War 2 játékbemutatóval kényeztette a teremben helyet foglalókat (akkor ez maga volt a csoda, bár ma is közel áll hozzá ). Mi több, ezután Gyunak is sikerült egy fél órás interjúra maga mellé ültetnie a fejlesztőzsenit, akivel rengeteg érdekes témát átbeszélve bővítették tovább látóköreinket. Ha érdekel, hogy mit gondol Mr, Capps a PC-s fejlesztésekről, a konzolok előnyeiről és hátrányairól, vagy hogy fővárosunk mennyire nyerte el a tetszését, akkor csekkoljátok meg GDF-es archív interjúnkat, teljesen magyar szinkronnak, a tv.gamestar.hu-n.

 

mikecappsinterwiew.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)