Hirdetés

Gears of War 2 - Egy "boxoló" karmaiban?

|

A Fight Night széria felelőse a Microsoft-hoz igazolt, s a hírek szerint a következő Gears of War munkálatait vezeti.

Hirdetés

Az iparág természetes velejárója a munkaerő folyamatos vándorlása. Ez nem az államigazgatási szektor, ahol egy életre bebetonozhatjuk pozíciónkat. (Tudtátok, hogy létezik végtelenített szerződés?!)
Miután az EA költségkímélés címen bezárta chicago-i stúdióját, a korábban a Fight Night és a Def Jam Icon sorozatokért felelős Kudo Tsunoda a Microsoft ölelő karjaiban lelt új otthonra. Természetesen sokat segített ebben, hogy Peter Moore (korábban az EA Sports vezetője), s John Schappert (EA Canada egykori feje) már előre kikövezték számára az utat.
Az ökölharcokra specializált Tsunoda tehát egy, egyelőre még nem konkretizált Gears of War epizód munkálatait fogja vezetni, mely éppúgy lehet a második rész, mint egy esetleges harmadik.

 

 

kudo2.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)