Hirdetés

GeForce GTS 250: új név alatt futnak majd a 9800+ GTX-ek

|

Az első példányt az XFX fogja bemutatni a márciusi CeBIT-en.

Hirdetés

Az NVIDIA-tól már nem ez az első eset, hogy a már piacon lévő termékét átnevezi. Nemrégiben a 8800 GT-t keresztelték át 9800 GT-nek, amelyet most elméletileg GTS240 nevén fognak újra piacra dobni. Ugyanígy járt a 8800 GS is, amely lényegében tökéletesen megfelel egy 9600 GSO-nak...

 

xfx_geforce_gts_250_01.jpg
 

 

Visszatérve a GTS 250-re, az XFX egyedi kinézetet varázsolt a hardver mellé: a NYÁK fekete színű, amelyhez természetesen igazodik a két bővítőhelyet foglaló hűtés is.

A GPU 55 nanométeres gyártástechnológiával készült és 738 megahertzes órajelen ketyeg. Az 512 megabájtnyi memória GDDR3 típusú, 2200 MHz-es effektív órajelen üzemel, a memóriabusz sávszélessége 256 bit.

 

xfx_geforce_gts_250_02.jpg
 

 

A kártyán 128 stream processzor dolgozik, a shader egységek 1836 megahertzes órajelen működnek. Támogatja a háromutas SLI-t, a hátulján két DVI kimenet kapott helyet.

Várhatóan a hivatalos bejelentéssel egyidőben hazánkban is megkezdődik a termék forgalmazása, a pontos árról azonban egyelőre semmit sem tudunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)