Hirdetés

First Assault - gameplay traileren a Ghost in the Shell FPS

|

Egy free-to-play multis lövöldével bővül a Ghost in the Shell franchise a First Assault képében, amelyről most egy vadonatúj trailert mutatott a Nexon.

Hirdetés

A Ghost in the Shell manga és anime megkerülhetetlen alapművek, amikről valószínűleg mindenki hallott már valamilyen formában, de ha talán eddig még nem is, majd a belőlük készült mozifilm (Scarlett Johansson szereplésével) és az alábbi videojáték segít a népszerűsítésben.

A Nexon kiadásában és a Neople fejlesztésében érkező Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online, avagy rövidebb nevén, a First Assault egy free-to-play, csapat alapú multiplayer FPS, melyben augmentációkkal felerősített katonákkal vívhatjuk meg véres csatáinkat, összesen nyolc választható karakterrel. A First Assault természetesen rengeteget merít az alapanyagokból, így több képesség is ismerősen hat majd a mellékelt gameplay trailerben. Persze minket már az Imagine Dragons számmal megvettek: 

A kizárólag PC-re megjelenő First Assault zárt bétája (itt jelentkezhettek rá) október elsején kezdődik, míg a teljes kiadás valamikor 2016 folyamán mutatkozhat be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)