Hirdetés

Gibbous - A Cthulhu Adventure - meglepően jó párosításnak tűnik a rajzfilmes látvány és Lovecraft sötét világa

|

A nyáron debütáló alkotás a klasszikus kalandjátékokat idézi meg, ráadásul ismerős hangon fog megszólalni a főgonosza.

Hirdetés

Az elmúlt időben több olyan játékot is kaptunk, amelyeket H. P. Lovecraft Cthulhu-mítosza ihletett. Értelemszerűen sötét és ijesztő kalandokra számít az ember egy ilyen cím esetében, de a jelek szerint poénos módon is lehet tálalni a dolgot.

Hirdetés

A román Stuck In Attic műhelyében készülő Gibbous - A Cthulhu Adventure egy vérbeli point & click kalandjátéknak ígérkezik, ami Lovecraft őrült világába kalauzolja el a játékosokat. Ebben is lesznek mindenféle őrült karakterek, sötét rejtélyek és még egy beszélő macska is, azonban a fejlesztők egy könnyed, rajzfilmes látványvilággal tálalják mindezt.

A történet szerint az a szóbeszéd járja Darkhamban, hogy felbukkant a városban a hírhedt Necronomicon, és itt jön a képbe Don R. Ketype nyomozó, aki mindenáron vissza szeretné szerezni az ördögi könyvet. Ha minden jól halad, a Gibbous augusztus 7-én érkezik meg PC-re, ráadásul a kaland főgonoszát nem más szólaltatja majd meg, mint Doug Cockle, aki Geralt hangját adta a The Witcher-játékokban.

Hogy tetszik? Kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)