Hirdetés

Gigabyte GO OC 2009 Europe Final: mindjárt kezdünk!

|

Nemsokára kiderül, hogy a magyar forduló győztes csapata mire lesz képes az európai tuningmesterek ellenében.

Hirdetés

Tegnap még ezerrel sütött a nap, ma viszont esőre ébredhettem itt, a prágai Corinthia Hotelben. Remélem, ez nem valami átok közeledtét jelzi, az ugyanis igen rosszul jönne most. A magyar Gigabyte GO OC tuningverseny győztesei - Zé_Mester és Szatesz - ugyanis nemsokára megpróbálkoznak a lehetetlennel, hogy legyőzzék Európa legjobbjait. Mivel nemsokára mennem kell beregisztrálni az eseményre, ezért csak röviden leírnám, milyen szabályok vonatkoznak az európai döntőn résztvevő versenyzőkre.


Első és legfontosabb, hogy a Gigabyte és partnerei által biztosított hardvereket lehet csak használni. Nézzük, melyek ezek pontosan:

Intel Core i7 965 Extreme processzor
Gigabyte GA-EX58-UD4P alaplap
Gigabyte GV-N26OC-896H-B grafikus kártya (SLI-ben)
Kingston KHX16000D3K3/3GX DDR3 memória kit
Enermax Revolution85+ 1050W tápegység
Intel X25-M 80 GB SSD


Az előre feltelepített Windows XP SP3 operációs rendszeren két mérést kell minél jobban, gyorsabb végrehajtani. A SuperPi 8M győztese értelemszerűen az lehet, aki legrövidebb idő alatt számoltatja ki a géppel a Pi 8 millió tizedesjegyét. A 3DMark 06 már picit furmányosabb dolog, ugyanis nem csak az összepontszám tekintetében kell a maximumot kihozni a masinából, hanem a HDR/SM3.0 részpontban is győzedelmeskedni kell ahhoz, hogy a legtöbb pontszámot lehessen bezsebelni ebben a részben. A pontozásról később írok, egyelőre még nekem is kicsit homályos, ki mennyi pontot is kap.


Végül lássuk, milyen díjazásban részesül az első három helyezett:

1.: 2000 dollár + Intel X25-M 80 GB SSD
2.: 1000 dollár + Enermax 1050 W tápegység + Kingston KHX14400D3K3/3GX memória kit
3.: 500 dollár + Enermax 1050 W tápegység + Kingston KHX14400D3K3/3GX memória kit


Szurkoljon tehát mindenki a HUN eXtreme OC Teamnek, hátha sikerül az, amiről még álmodni sem mertünk eddig! Még jelentkezem a mai nap folyamán, most viszont megyek, mert lekésem a megnyitót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)