Hirdetés

Gigabyte GO OC 2010 európai döntő - Élő közvetítés Mallorcáról!

|

Az Overclocking TV-nek köszönhetően bárki élőben követheti a GO OC 2010 európai döntőjét.

Hirdetés

Körülbelül egy fél órával ezelőtt a gyártó helyi képviselői mókás hangulatban levezényelték a processzorok kisorsolását, illetve az asztalok kiosztását is. Toyone a második asztalt kapta, ami az egyik, a színpadhoz legközelebb eső hely. Remélhetőleg a végső értékelésnél is ilyesmi számot fogunk majd hallani.

Aki épp nem tudná mivel elfoglalni magát, kövesse velünk együtt a döntőt, az Overclocking TV élő adással kedveskedik minden, extrém tuningot kedvelő egyénnek. A videót az alant látható lejátszóra kattintva indíthatjátok el. Legyetek türelemmel, ha esetleg akadozna az adás, sajnos itt a helyszínen nem túl gyors az internet. Szóval kitartást, és továbbra is drukkoljatok az Xtreme 3D Team Hungary-nek és toyone-nak!

Watch live streaming video from overclocking at livestream.com

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)