Hirdetés

Megjött az utolsó Gigantic frissítés, nyáron leállítják a szervereket

|

A Gigantic közössége egy nagyon szomorú hírre ébredt. A meglehetősen egyedi MOBA-lövölde hiába volt egy jó játék, nem tudott kellő mennyiségű játékost bevonzani, így lelövik a szervereket.

Hirdetés

Sajnos bekövetkezett, amit már egy ideje azért sejteni lehetett: bezárja kapuit a Gigantic, hiába próbálta életben tartani a Perfect World csapata. A játék tegnap megkapta az utolsó frissítését, és egészen július 31-ig már nem kap tartalmat. Az lesz a játék utolsó napja.

Hirdetés

A hivatalos bejelentés szerint a Motiga és a Perfect World megpróbáltak mindent, de sehogy sem tudtak betörni az egyébként is zsúfolt piacra (akárcsak a Paragon). Több lehetőséget is megfontoltak a játék életben tartására, de egyszerűen nincs elegendő erőforrásuk arra, hogy javítsák és tartalmakkal bővítsék a játékot.

Úgy néz ki, hogy a rengeteg MOBA címből végül tényleg csak azok maradnak fenn, melyek valahogy megtalálták a közösségüket. Az NCSoft Master x Masterje tegnap csukta be kapuit, a Paragon április 26-án fogja őt követni, a Gigantic pedig július 31-én zár majd be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)