Hirdetés

Gitárom pengetem...

|

Itt a hétvége, s mi nyújthatna jobb kikapcsolódást, mint egy Guitar Hero parti? Nincs meg a játék? Nem jelent problémát.

Hirdetés

A flash-játékok diadala kétségkívül bekövetkezett. Na nem ebben a pillanatban, hanem már jóval korábban. Akinek csak öt-tíz perce van játékra (pl. munka közben...ejnye-bejnye) az nem fogja elővenni valamelyik random RPG, RTS, FPS, TPS, stb. mozaikszót, inkább rátapad a világhálóra és két bulvár hír elolvasása között játszik valamit, ami egyszerű, és még egy nem túl éles elméjű kődarabot sem izzaszt meg. Így születtek és születnek ma is az alkalmi játékosok (gy.k.: casual).

ghero2.jpg


Mai Játéközön ajánlónk kiszemeltje a Guitar Hero sikereit megirigyelve egy brazil gyártású szösszenet. A portugál nyelv ne riasszon el senkit, még akkor is boldogulnánk, ha egyáltalán nem tudnánk olvasni.
Maga a játék az as-jkl billentyűk nyomogatására van kihegyezve és pillanatnyilag 84 zeneszám lejátszására hitelesíttetett. Az igényes, a mai kommersz vackoktól könnyen megkülönböztető rockzene rajongói számára kifejezetten ajánlott. Mire vártok még? Csapjatok a húrok közé!

ghero1.jpg



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)