Hirdetés

Global Agenda megjelenési dátum

|

A Global Agenda is lekési a karácsonyi szezont, de jövő év elején logolhatunk.

Hirdetés

Érdekes koncepciót prezentál a játékosoknak a Global Agenda. Alapvetően egy MMO a játék, amely a szokásos TPS nézetből játszható, a hangsúly azonban itt a pörgős akción van. További jó hír, hogy a Global Agenda alapvetően ingyenes, bár az igazi profik havidíjért extrákat kapnak.

Ezen extrák között található a crafting rendszer, melynek segítségével durva cuccokat fabrikálhatunk. Szintén csak előfizetéssel érhető el a perzisztens világ, ahol a klánok összecsaphatnak egymással, ezzel átformálva az egész világot. Aki viszont csak a haverokkal akar egy-két misszió erejéig összeröffeni, elég ha megvesz a játékot. Eredetileg ugyan az ünnepi szezonra volt időzítve a megjelenés, de a Hi-Rez Studios most bejelentette, hogy a Global Agenda csak 2010 február 1-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)