Hirdetés

Goblinoball - foci az Allods Onlineban.

|

Réges-régi vágyam válik valóra az MMO-kban - ha már úgyis csapataink, guildjeink vannak, miért nem végzünk virtuális sporttevékenységet?

Hirdetés

Számomra egy Arénában halálra gyepálni egymást nem sport, bár elfogadom, hogy egy adott világ fantázia-környezetébe jól illik.

Azonban olyan sportot csinálni, mint amivel egyébként is foglalkozunk nem uncsi? Nos az már nem annyira kóser - szerintem. Ezért is jó, hogy a Free Realms után az Allods Onlineról is megtudhattuk, hogy a focit itt is lehet majd játszani (elvégre orosz fejlesztés, ott meg jó a foci).

Goblinoballnak hívják a sportot, a labda helyett egy goblint kell rúgni (máris szimpi). Egy vitatott státuszú allodon, Competition Islanden kerül sor a meccsekre, ahol az ellenfél az ellenséges frakció csapata is lehet - de akár saját frakciónkbéli ellenfelet is választhatunk. Különböző skilleket kell megtanulni a goblinoballozáshoz, és akár élő közönség előtt is pályára léphetünk - magyarán a stadion lelátóin is valódi játékosok szurkolhatnak majd. A foci egyébként 6 vs 6 lesz - azaz hat fős csapatok versenyezhetnek majd. Lehetséges bajnoki rendszerről egyelőre nem esett szó, de ismerek egy igen kaotikus labdarúgó szövetséget, amely modellezése egy ilyen világban tökéletes lenne...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)