Hirdetés

God of War III - egy őrült ember FPS-t akart belőle csinálni

|

A játék art director-a azért lobbizott, hogy a God of War III a TPS nézetből FPS-be váltson. Jajj, miért kellett ezt?

Hirdetés

Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy ha a rendező, Stig Asmussen egyetért Ken Feldman-nel, és FPS-nek készítenék a God of War III-at, akkor rengetegen tiltakoznának minden lehetséges módszerrel. Ugyan már, egy sikeres hack 'n' slash akciójáték-sorozat harmadik részét belső nézetből?

Szerecsére ez a veszély senkit nem fenyeget, a God of War III TPS-ként fog megjelenni. Ez az elvetemült Feldman úr azt is felvetette, hogy Kratos-nak nagyon durva daraboló fegyverei lehetnének, amikkel távolra lőhet. De hiszen a God of War azért God of War, mert hatalmas élmény közvetlen közelről szétdarabolni mindenféle ellenséges lényeket! Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)