Hirdetés

God of War - kizárt dolog, hogy mikrotranzakciót rakjanak bele

|

A God of War rendezője egyenesen felháborítónak tartja, hogy bárkiben egyáltalán felmerül a gondolat, hogy mikrtranzakciókkal pakolják tele a játékot.w

Hirdetés

A Sony Santa Monica vezetése korábban már megerősítette, hogy a hamarosan érkező God of War mellé nem árulnak majd Season Passt, vagyis nem kell rögtön a játék árának másfélszeresével számolnunk.

Hirdetés

Ez nyilván önmagában nem jeleti azt, hogy semmilyen módon nem tudunk majd pénzt áldozni a játékra, hiszen számos különböző kiadás érkezik, amelyekbe exkluzív pajzsokat és egyéb skineket pakolt a kiadó, éppen ezért sokakban felmerült (félig-meddig jogosan), hogy a játékban is lesznek olyan extra skinek, amiket pénzért lehet feloldalni. Erre egy rajongó most rá is kérdezett a rendezőnél, aki nagyon határozott választ adott.

A következő másfél hónap során várhatóan még elég sok érdekesség kiderül majd a God of War kapcsán, mi pedig mindenről azonnal be is számolunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)