Hirdetés

Gods and Heroes - megjelenés június 21-én.

|

A sok-sok elkaszált és megszűnt mmo után itt van egy, amely új lehetőséget kapott.

Hirdetés

A Gods & Heroes eredetileg a Perpetual Entertainment játéka volt, de 2007-ben "határozatlan ideig" felfüggesztették. Aztán a Perpetual Entertainment ki is szállt a bizniszből, a halálba magával vitte a projectet is. 

Azonbna jött a megmentő, a fényes páncélos lovag, a Heatwave Interactive, amely 2010 februárjában jelentette be, hogy felkarolta a Gods & Heroest és ki fogja adni. A görög-római mitológián alapuló játék olyannyira előrehaladt, hogy a bétájával magam is játszottam - kétségtelenül van benne potenciál, ha más nem, a környezet és egy-két egyéni ötlet miatt más, mint versenytársai.

A legfrissebb hírek méginkább alátámasztják a "csodát", hogy egy project túl tudta élni az elkaszálást, ugyanis bejelentették, hogy a játék június 21-én meg fog jelenni. Aki kedveli az mmo-kat és él-hal a görög római mitológiáért és környezetért, az feltétlenül próbálja ki megjelenése után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)