Hirdetés

GOG.com Summer Sale - elindult a nyári leárazás

|

A GreenManGamingen már a rájátszás körök futnak, a Steam leárazása pedig csak egy hét múlva indul, de a GOG.com-on mától vásárolhattok játékokat olcsón.

Hirdetés

Az időszakos leárazások az internet Black Friday-ei, amikor mindenki őrületes költekezésbe kezd, olyan játékokat vesz, amikkel nem is biztos, hogy játszik, de könyörgöm, egy Beyond Good & Evil 2,49 dollárért kinek ne érné meg?

A GOG.com is beállt a leárazók sorába, mától június 30-ig tart a Summer Sale, de érdemes sietnetek, mert óránként más és más játék ára változik, és bizonyos csomagok csak 23 órán keresztül vásárolhatóak meg csökkentett áron. Még pár percetek van megvenni a Blackguards Special Edition, az IL-2 Sturmovik 1946, a Tiny Big, a Capsized, a Shadowrun Returns és a Wizardry 6+7 játékokat, de már azok az ajánlatok is élnek, amik csak 2 óra múlva fognak lejárni, sőt, ízelítőt kaptok a következő adagból is. Ne késlekedjetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)