Hirdetés

Goin' Downtown - Szövegbuborék

|

Az RPG/RTS fronton ismert Silver Style műhelyében készül az idei kalandjáték felhozatal egyik reményteljes versenyzője.

Hirdetés

Mint a legújabb képek is híven tükrözik, a 2072. év New York-jában játszódó történetet igyekeznek készítői képregényes formában tálalni. Hangutánzó kifejezések ugyan nem lesznek a játékban, ám a szövegbuborékok alkalmazása tökéletesen illik a rajzfilmszerű környezetbe.

Goin' Downtown - 24. kp Goin' Downtown - 23. kp Goin' Downtown - 22. kp



Hogy mire is számíthatnak azok, akik május 15-től németül, vagy valamivel később (még nem tudni, mikor) angolul vágnak bele a végzet asszonyával találkozó, majd egyre több gyilkosságba keveredő Jake közrendőr kalandjába? A környezet ugyebár kellően futurisztikus, hiszen jócskán benne járnék a korban, ha még akkor is életjeleket bocsátanék ki magamból. A történet viszont a film noir elemeire épít. Mindehhez egy kezdők és gyakorlott pixelvadászok számára is megfelelő, forradalmi puzzle-rendszert, több mint 40 helyszínt és 30 szereplőt ígérnek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)