Hirdetés

Gondoltad volna, hogy erősebb vas kell a GTA remasterekhez, mint a Red Dead Redemption 2-höz?

|

A néhány nappal ezelőtti szivárogtatás egész pontosnak bizonyult, nem árt egy erősebb PC a trilógia felújított verziójának futtatásához.

Hirdetés

Már csak néhány hét választ el minket a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition megjelenésétől, így miután a Rockstar Games tegnap bemutatta a gyűjtemény hivatalos trailerét, a stúdió bejelentette a minimum és az ajánlott gépigény specifikációkat is.

Az előző héten ismeretlen forrásból már kiszivárogtak ezek az információk, sőt még a trilógia achievementjeit is publikálták. Kicsit furcsa, hogy tizenegynéhány éve megjelent klasszikusok, sőt a húsz éves GTA III ráncfelvarrott változatai erősebb PC-t igényelnek, mint a hozzájuk képest friss és harmatos, és nem utolsósorban elképesztően látványos Red Dead Redemption 2, de bízzunk benne, hogy a Rockstar érti a dolgát, és nem alaptalan a magas gépigény.

Hirdetés

A Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition a Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City, valamint a Grand Theft Auto: San Andreas újrakevert változatait tartalmazza, PC mellett PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch-re fog megjelenni november 11-én. A dobozos kiadásra pedig december 4-éig kell várni.

Nem árt tudni, hogy az Xbox Game Pass-előfizetők a Grand Theft Auto: San Andreas - The Definitive Editiont, a PlayStation Now felhasználói pedig a Grand Theft Auto III - The Definitive Editiont próbálhatják majd ki ingyenesen, az előfizetéses szolgáltatás részeként.

A trilógia hivatalos minimum és ajánlott gépigénye tehát a következő:

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition gépigény

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-6600K / AMD FX-6300
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
Memória: 8 GB RAM
Szabad hely: 45 GB

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-2700K / AMD Ryzen 5 2600
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
Memória: 16 GB RAM
Szabad hely: 45 GB

Elfut majd a gépeteken?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)