Hirdetés

A Google battle royale játéka minden, amire az ünnepi időszakban szükség volt

|

A Snowball Stormban egy jéghegyre ejtőernyőzünk, hogy manókat dobáljunk hógolyóval halálra - de csak játékból.

Hirdetés

Akármilyen jó és rossz dolgok történtek idén, ez az év a PlayerUnknown's Battlegrounds és a battle royale műfaj éve, a mai nap meg főleg a játékról szól. 

Hirdetés

Voltak a Bluehole játéka mellett sikeres (Fortnite: Battle Royale) és bukott (The Culling) próbálkozások, de egyik sem annyira aranyos és mókás, mint a Snowball Storm, amivel a Google készült az ünnepekre. Ebben nem a kék zónától kell félnünk, hanem az olvadástól, és nem ládákat gyűjtünk, hanem becsomagolt ajándékokat, amik nagyobbá teszik hógolyóinkat. Irányítani PC-n egérrel kell, okostelefonokon és táblagépeken érintéssel; ahova kattintunk, oda megy karakterünk, és ha egy ellenfélre visszuk a kurzort és kattintunk, vagy egy másik manót kezdünk el böködni (szigorúan a játékban), úgy dobhatjuk meg. Néha nem tökéletes ez a rendszer, de nem is számít. Megmondanám, mi jár az első helyért, de elfogyott a türelmem, úgyhogy 46 lett a csúcs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)