Hirdetés

Gothic 4 - Az első, valódi képek!

|

Régóta várjuk már, hogy felfedjék, miként is fest a népszerű szerepjáték új fejlesztőcsapat kezébe került folytatása.

Hirdetés

A Gothic széria jogai a fejlesztő Piranha Bytes és a kiadó JoWooD összezördülése után utóbbi kezében maradtak, s az osztrák cég nem is kotlott sokáig az arany tojáson, hanem keresett egy hozzá illő tyúkot. Gyakori partnere, a szépemlékű Commandos-hoz hasonló (Robin Hood, Desperados, stb.) játékairól ismert Spellbound személyében lelte meg eme szárnyast. A srácok komoly feladatot kaptak, hiszen RPG még nem került ki a kezük alól. Ennek ellenére lelkesen vetették magukat a munkába, melynek végeredménye egy olyan szerepjáték, amely visszavezet a mágikus kupola alá.
Korábban már felbukkant ugyan néhány kép, melyet a játékból valóként híreszteltek, ám mind a fejlesztőcsapat, mind a kiadó tagadta, hogy bármi köze lenne a játékhoz.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)