Hirdetés

Gothic 4 - Nem adtak ki képet!

|

Néhány nappal ezelőtt felbukkant néhány kép, melyek a konspiráló elmék szerint a Gothic negyedik részéből származnak.

Hirdetés

Amikor beszámoltunk a hírről, még semmit sem lehetett készpénznek venni. Konkrét állítások helyett inkább feltevések és következtetések láttak napvilágot, amiket végezetül a Jowood hivatalos közleménye követett. Azok kedvéért, akik nem beszélnek németül, elárulhatom, hogy Johannes Natterer, az osztrák kiadó marketing-osztályának vezetője határozottan cáfolta, hogy bármilyen összefüggés lenne a Trinigy honlapján megjelent képek és a Gothic 4 között. A közlemény szerint sem a kiadó, sem a fejlesztő nem hozott nyilvánosságra képet, ugyanis ez még korai lenne. Továbbá a fejlesztés alatt álló játék grafikája a képeken látható esztétikai minőségét túlszárnyalja majd.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)