Hirdetés

Gran Turismo 5 - "NASCAR" trailer

|

A világ egyik legismertebb autós játékából eddig hiányzott a világ egyik legismertebb autóverseny-sorozata

Hirdetés

Ennek a furcsa állapotnak immáron vége, hiszen sikerült a Gran Turismo 5 készítőinek megszerezni a NASCAR jogait - a játékban megjelenik a sorozat.

A filmben maga Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital elnöke beszél arról, mekkora élmény ilyen tradicionális versenysporttal, ilyne profi csapatokkal együtt dolgozni. Dale Ernhardt Jr., az egyik legismertebb NASCAR versenyző maga is nagy Gran Turismo rajongó, aki többször javasolta már, hogy a NASCARnak és a Gran Turismonak egyesítenie kéne erőiket - ő is megjelenik a filmben. emellett láthatunk rengeteg valódi és engine felvételt - mindenki döntse el maga, hogy melyik melyik.,..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)