Hirdetés

Grand Theft Auto IV - 20 fontért a Live-on

|

A GTA IV is felkerült az Xbox Live Marketplace kínálatába, méghozzá elég kecsegtető áron.

Hirdetés

A Grand Theft Auto IV a világ legjobb játékai között szerepel, ahogy a Grand Theft Auto sorozat legtöbb része. Ugyan a Rockstar-t sokan szidják (jogosan) a PC verzió optimalizálatlansága miatt, a konzolos változat szinte hibátlanra sikeredett, s nemsokára új kiegészítő is érkezik hozzá The Ballad of Gay Tony néven.

A Rockstar-nál valószínűleg pénzben fürdenek a játék eladásait tekintve, s mivel amúgy is nemsokára megvásárolható lesz a két DLC (a fent említetten kívül a már régen megjelent The Lost and Damned) dobozos verzióban, az Xbox Live-on is megvásárolható az alapjáték, mindössze 20 angol fontért, azaz nagyjából 6000 forintért. A játék 7 gigabájtot nyom, és természetesen mindent tartalmaz, amit a dobozos verzió (tehát a DLC-ket nem). Hajrá fiúk-lányok, egy ilyen ajánlatot kár lenne kihagyni! A vásárlást itt ejthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)