Hirdetés

Grand Theft Auto: San Andreas - mennyi idő átsétálni a pályán? (videó)

|

A Grand Theft Auto: San Andreas világa hatalmas, de ha gyalog kellene eljutnunk egyik pontból a másikba, ráadásul úgy, hogy nem is futhatunk, mennyi időt venne ez el az életünkből? Most kiderül.

Hirdetés

Viszonylag kevesen vannak azok, akiknek szórakozást jelent lassan végigsétálni egy hatalmas, nyitott világon (ellenben betartani a KRESZ szabályait tényleg jó móka), de szerencsére itt vannak az 8 Bit Bastard videói, úgyhogy nekünk elég csak nézni.

Azt is tőlük tudjuk, hogy a Just Cause 2-ben öt óra kell a terület gyalogos átszeléséhez, a Watch Dogsban kicsit több mint másfél óra is elég, a Minecraft Xbox 360-as és PlayStation 3-as játszóterének egyik végéből a másikba pedig már hat perc alatt átjuthatunk. A GTA: San Andreas térképének egyik csücskéből a másikba, mint az az alábbi videóból kiderül, körülbelül 1 óra 36 perc alatt lehet elsétálni.

Senki nem várja el tőletek, hogy az egészet végignézzétek, úgyhogy itt egy kétperces timelapse is.

Ma ismét többek lettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)