Hirdetés

Grand Theft Auto V - csatlakozz a szektához, kerülj be a játékba

|

A Rockstar Games minden eddiginél furább módon próbálja népszerűsíteni a GTA V-öt.

Hirdetés

Tavaly augusztusban már voltak arra utaló jelek, hogy a Grand Theft Auto: San Andreas-ban megismert Epsilon Program nevű, egyébként teljesen hiteles szekta a Grand Theft Auto V-ben ismét szerepet kap.

Nem meglepő, ha nem emlékeztek rá: Carl "CJ" Johnson nem volt a tagja, a rádióban és a járókelők szájából viszont többször is utaltak a gyülekezetre. A szcientológiát parodizáló, egyértelműen csak a pénzre hajtó vallási szervezet tagjává válni nem is olyan nehéz, mint egyesek hinnék. Elegendő csupán az Epsilon Program honlapján található jelentkezési lapot kitölteni, és máris esélyesek lesztek, hogy a Rockstar titeket válasszon meg a szekta egy tagjának, és kinézetetek, valamint nevetek bekerülhessen a Grand Theft Auto 5-be. Bár az még egyelőre kérdéses, hogy a szekta tagjait szerencse éri majd, vagy inkább mészárlás áldozatai lesznek, de elég annyit tudni, hogy a lehetőség a csatlakozásra adott. Javasoljuk, hogy éljetek vele, hiszen az Epsilon Program propagandavideójában látható alapelveinek minden pontja vitathatatlan tény. KIFFLOM!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)