Hirdetés

Grand Theft Auto V - túlterhelődhetnek a PSN szerverek (frissítve)

|

A Rockstar úgy gondolja, elég volt a botrányokból, újabb szigorú szabályokat vezetett be annak érdekében, hogy ne szivároghasson ki a játék idő előtt.

Hirdetés

Frissítés: A PlayStation Europe egy tweetben közölte, hogy a dátum újra megváltozott, a játék már vasárnap délután 3-tól letölthető lesz.

Frissítés 2: A Rockstar is fűzött ehhez néhány szót. A játék (brit idő szerint) valóban délután 3-tól lesz majd elérhető Európában, viszont Észak-Amerikában is lehetőség lesz a megjelenés előtt megszerezni a fájlokat. Az ott élőknek EDT idő szerint hétfő hajnali háromig kell várni.

Korábban írtuk: Nem egy hétköznapi dolog a Grand Theft Auto V esete, a budapestiekre már a Combino oldaláról is a Michael-Franklin-Trevor hármas mosolyog, ami hazánkban nagy dolognak számít.

A Rockstar szeretné, ha minden a lehető legtökéletesebb lenne, de korábban már sajnos kicsúszott a kezéből az irányítás. A Sonynak egyszer már bocsánatot kellett kérnie, tegnap jónéhány gameplay jelenet kiszivárgott, a fejlesztők pedig természetesen csalódtak. Talán ezek következtében, talán más miatt, de az európai PlayStation Network felhasználók az ígéretek szerint a mai nap helyett csak szeptember 16-án kezdhetik el letölteni a játékot, hogy szeptember 17-én már az első pillanattól fogva belecsöppenhessenek a kalandokba. A nem európaiaknak ez a lehetőség alapjáraton nem adatik meg. A döntés természetesen felháborodást keltett, a legtöbb játékos azon aggódik, hogy a terhelést nem fogják bírni a szerverek, míg mások szeretnék visszakérni a pénzüket, és inkább egy boltban megvásárolni a GTA V-öt a PSN-es előrendelés helyett. Aki letöltené, készüljön fel: 17 GB szabad helyre lesz szükség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)