Hirdetés

Unreal Engine 4 hajtotta rally játékot jelentettek be

|

A versenyzős játékok egyik veteránja, a Milestone bejelentette legújabb alkotását, ami az eddigiek alapján vérbeli rally játéknak tűnik.

Hirdetés

A Ride, MotoGP és a WRC sorozat atyának bizony van már tapasztalat a versenyzős játékok terén, így kíváncsian várjuk mit hoznak ki a most bejelentett Gravelből.

A különböző offroad járgányok és a leghíresebb rallyautók mind-mind megtalálhatóak lesznek majd a játékban. A Gravelt az Unreal Engine 4 hajtja, aminek köszönhetően folyamatosan változó napszakokra, időjárási viszonyokra és egy effajta rallyjátékhoz illő fizikára számíthatunk. A versenyek csodás környezetben fognak zajlani: erdőben, havas hegycsúcsok között, vagy éppen forró sivatagban.

A tervek szerint a Gravel 2017. nyarán érkezik PC, PlayStation 4 és Xbox One rendszerekre, ha pedig nem bírnátok addig rally játék nélkül, ajánljuk a februári GameStar-t, melynek teljes játéka a Dirt 3. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)