Hirdetés

GRAW2: Xbox360-as vs. PC-s verzió

|

A Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Xbox360-ra már hónapokkal korábban megjelent, míg a PC-s változatra még mindig várni kell. A PC-s változat, mint tudjuk rengeteg mindenben más lesz mint a konzolos, most kiderült hogy mikben is.

Hirdetés

Két árulkodó képet, azaz táblázatot találtunk a hivatalos oldalon, amit végignézve, hát megéri még egy kicsit várni a játékra. A PC-s verzióban többek között felvehetjük az ellenségek fegyverit, több multiplayer pályát kapunk amikben benne lesznek az erdeti PC-sek és a legjobb Xbox-os mapok is, a multiplayerben 6 féle plusz a Recon vs Assault módban játszhatunk. Nagyobb szerepet kap a taktika, a játékmenet nem lineáris hanem dinamikus lesz és természetesen az sem elhanyagolható tény hogy PC-n FPS nézetben lövöldözhetünk, persze konzolon nem is lehet jól megoldani az FPS nézetet.
Kaptunk egy másik táblázatot is amiben a második részt hasonlíthatjuk össze az elsővel. Immáron nem csak a városi pályák fognak dominálni és a felszedett fegyvereken kívül használhatjuk a rögzítetteket is. Az egyik legjobb dolog hogy a check pointokon kívül akkor menthetünk majd mikor csak akarunk! A muliplayer jelentős ráncfelvarráson esett át, ami érinti azt hogy a programban megjelennek a kasztok, beépül a hangkommunikáció és a patchelés is automatikus lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)